Ναταλί Κακκαβά: «Κατέρρευσε» συναισθηματικά μιλώντας για την κακοποίηση: «Αντισταθείτε...»
Showbiz

Ναταλί Κακκαβά: «Κατέρρευσε» συναισθηματικά μιλώντας για την κακοποίηση: «Αντισταθείτε...»

Η Νάταλι Κακκαβά ανέβασε ένα βίντεο που ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά αφού στο τέλος, ακόμα και η ίδια έβαλε τα κλάματα, καθώς μιλούσε για την κακοποίηση. 

Η γνωστή παρουσιάστρια και σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές, ξεκίνησε να μιλάει στους διαδικτυακούς της φίλους για τη συναισθηματική κακοποίηση που παραδέχτηκε πως έχει υποστεί και η ίδια.

«Με συγχωρείτε, δεν είμαι καλά» - Λύγισε στον αέρα η Ναταλί Κάκκαβα! Εξερράγη ο Γκουντάρας

n.kakkava.jpg

Μάλιστα, ξεκίνησε λέγοντας: «Συναισθηματική κακοποίηση… Πόσοι την έχετε βιώσει; Όσο δυνατός και αν είσαι, δυστυχώς λυγίζεις».

Η Νάταλι Κάκκαβα συνέχισε μιλώντας για τα όσα έχει περάσει ενώ τόνισε σε κάποια στιγμή: «Είμαι ευγνώμων πραγματικά που έχω δίπλα μου την οικογένεια μου, τον άντρα μου και τα παιδιά μου που μου δίνουν τεράστια δύναμη, τους φίλους μου που πλέον είναι σαν οικογένεια. Σκέφτομαι όμως πως υπάρχουν άνθρωποι, που μπορεί να είναι μόνοι τους. Και να νιώθουν απόγνωση».

Με δάκρυα στα μάτια τα οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει λόγω της συναισθηματικής της φόρτισης, η γνωστή παρουσιάστρια κατέληξε λέγοντας: Γι’ αυτό ήθελα να μοιραστώ αυτό το βίντεο μαζί σας, γιατί δεν θέλω να νιώθει κανείς μόνος του. Αντισταθείτε...»

Δείτε όλο το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved