Αποκάλυψη Χαλκιά μετά την έκρηξη: «Προσπαθούν να μας τινάξουν στον αέρα... Θα συνεχίσω να παλεύω»
NDP photo agency
Showbiz

Αποκάλυψη Χαλκιά μετά την έκρηξη: «Προσπαθούν να μας τινάξουν στον αέρα... Θα συνεχίσω να παλεύω»

Ευγνωμονώντας τον Θεό αλλά φανερά ταλαιπωρημένη από όσα δυσάρεστα έχουν συμβεί στην οικογένειά της εμφανίστηκε με μήνυμά της στα social media η Φανή Χαλκιά, μόλις λίγες ώρες μετά την έκρηξη που συνέβη τα ξημερώματα στο beach bar του συζύγου της Λούη Καραμάνου

Όπως έγινε γνωστό, τα ξημερώματα, γύρω στις 4 το πρωί, εξερράγη μηχανισμός στις εγκαταστάσεις του beach bar που διατηρεί ο σύζυγος της κορυφαίας αθλήτριας στην Καλαμάτα ενώ εκείνος βρισκόταν ακόμα στο νοσοκομείο λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και πολλούς μήνες.

Στην εντατική ο σύζυγος της Φανής Χαλκιά - Η έκρηξη στο beach bar του στην Καλαμάτα τα ξημερώματα!

2364_FANI_XALKIA_LOYIS_KARAMANOS_2492022.jpg

Η Φανή Χαλκιά, μέσα από μία λιτή αλλά μακροσκελή ανάρτησή της, έκανε αποκαλύψεις τόσο για την κατάσταση της υγείας του επιχειρηματία συζύγου της όσο και για το πώς αντιμετωπίζει την έκρηξη στο beach bar.

xalkia-(5).jpg

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα συνεχίζεται... Στις 5 Νοεμβρίου, ο άντρας μου υπέστη ρήξη ανευρύσματος. Το σοκ ήταν τεράστιο αλλά η πίστη μου στη δύναμή του και στο Θεό πολύ μεγάλη. Τελικά είχα δίκιο και από χτες ο άντρας μου βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης. Από νωρίς ξεκίνησαν οι ψίθυροι στη Μάνη ότι τα δυο beach bar που διατηρεί δεν θα ανοίξουν φέτος. Εγώ, ως όφειλα (όπως ένιωθα) προς τον Λούη και προς τα δυο αγοράκια μου που λατρεύουν την παραλία της Καλόγριας στη Μεσσηνιακή Μάνη, φυσικά και τα λειτουργώ. Δεν μπορώ πραγματικά να φανταστώ ποιος δεν θέλει να είμαστε εκεί και ξεκίνησε ένας μικρός πόλεμος από όταν τα ετοιμάζαμε, βάζοντας φωτιά (ένας τύπος με full face), και τώρα, προσπαθώντας να μας τινάξουν στον αέρα, όταν πραγματικά δεν έχουμε πειράξει κανέναν άνθρωπο. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ ποιος άνθρωπος θα μπορούσε να προσπαθήσει να κάνει κακό σε μια γυναίκα που προσπαθεί να ζει τα παιδιά της, με τον άντρα της σε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Εμπιστεύομαι την Ελληνική Αστυνομία και περιμένω να βρει τον ένοχο...
Εγώ θα συνεχίζω να παλεύω για τους τρεις άντρες της ζωής μου μόνο με αγάπη.
ΥΓ1. @panstavrinou σε ευχαριστώ απεριόριστα που φρόντισες τόσο καλά τον Λούη μου και για την υπομονή που έκανες μαζί μου..
ΥΓ2. Γιώργο Γεωργιάδη και Κώστα Σαγρή θα σας χρωστάω πάντα!

https://www.instagram.com/p/C9CwNVwIAVU/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved