Η πρώτη αντίδραση του Ρέμου μετά τη δέσμευση της περιουσίας του:«Δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή»
Showbiz

Η πρώτη αντίδραση του Ρέμου μετά τη δέσμευση της περιουσίας του:«Δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή»

Με ανακοίνωση που υπογράφει ο ίδιος, ο Αντώνης Ρέμος θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση σε όλα όσα ακούγονται ή γράφονται για εκείνον μετά τη δέσμευση της περιουσίας του, ερευνώμενος (σ.σ. και όχι κατηγορούμενος όπως επισημαίνει) για φοροδιαφυγή. 

«Κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή, έχω δε δεχθεί πολλούς ελέγχους από τις φορολογικές αρχές χωρίς να διαπιστωθεί τυχόν παραβατική συμπεριφορά μου» αναφέρει σε σημείο της ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Ρέμος: Η «καλημέρα» από την Αμερική -«Θεωρώ ότι δεν πήγαν τόσο καλά οι επώνυμοι στις Ευρωεκλογές»

remos-bosniak.jpg

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Έδωσα άμεσα εντολή στους πληρεξούσιους Δικηγόρους μου, Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να καταθέσουν αίτηση, ώστε να κληθώ - τάχιστα - να δώσω εξηγήσεις, να πληροφορηθώ γιατί κατηγορούμαι και να αντικρούσω τις αποδιδόμενες κατηγορίες. Έναντι του νόμου είμαστε όλοι ίσοι, οι διαρροές, όμως, ψευδών πληροφοριών σε βάρος μου είναι θεσμικό ατόπημα και παραβιάζουν τον Ποινικό Νόμο. Κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή, έχω δε δεχθεί πολλούς ελέγχους από τις φορολογικές αρχές χωρίς να διαπιστωθεί τυχόν παραβατική συμπεριφορά μου. Όλως παραπλανητικώς η μεμονωμένη περίπτωση μιας φορολογικής δήλωσης, που συνδέεται με την περίοδο του Covid, όταν και όλα ήταν κλειστά, φέρεται ως δήθεν κανόνας, ενώ καταβάλλω ως φυσικό πρόσωπο και μέσω εταιρειών συμφερόντων μου μεγάλα ποσά σε φόρους.

remos.jpg

Δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος. Θα συνεχίσω κανονικά να εργάζομαι και δεν θα ακυρώσω καμιά συναυλία, γιατί από αυτές ζουν δεκάδες εργαζόμενοι. Θα ανταποκριθώ στο ακέραιο σε κάθε ελεγκτική διαδικασία και προσμένω την αρχειοθέτηση της υπόθεσής μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής ανέβασε και stories, θέλοντας να ξεκαθαρίσει στους διαδικτυακούς του φίλους και όλους όσοι τον θαυμάζουν και τον αγαπούν για τη μουσική του διαδρομή πως δεν πρόκειται να ακυρώσει καμία συναυλία και πως όλες θα διεξαχθούν κανονικά. Δείτε το βίντεο που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved