J2US-Όσα έγιναν όταν έσβησαν οι κάμερες: Τα δάκρυα της Κουρτίδου & η αγκαλιά στη μητέρα του Γιάννη
Gossip Specials

J2US-Όσα έγιναν όταν έσβησαν οι κάμερες: Τα δάκρυα της Κουρτίδου & η αγκαλιά στη μητέρα του Γιάννη

J2US: Χθες το βράδυ (5/7) στο τελικό του μουσικού σόου, ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφιά Κουρτίδου κατάφεραν να αναδειχθούν οι μεγάλοι νικητές, με την τραγουδίστρια να ξεσπά σε κλάματα από τη χαρά της αλλά και τη συγκίνηση. 

Κανένας από τους δύο δεν πίστευε ότι είχε καταφέρει να κατακτήσει τις περισσότερες ψήφους από την ψηφοφορία του κοινού που αποφάσισε, ανάμεσα στα 4 ζευγάρια του μεγάλου τελικού να αναδείξει νικητή τους δύο ερωτευμένους.

J2US: Το gossip-tv στον τελικό! Oι ερωτευμένοι Αμούτζας-Μπρεάζου & η Βανδή με την κόρη της, Μελίνα

205c4efd-d59c-4f2f-9407-e4b5c4e9e157.jpg

Oι μεγάλοι νικητές με τους άλλοτε συμπαίκτες τους Στάθη Σχίζα και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση, ο Γιάννης, φανερά συγκινημένος και έχοντας πέσει στην αγκαλιά της γυναίκας που αγαπά από μικροφώνου είπε ότι αυτή η νίκη είναι η απόδειξη ότι δεν πρέπει κανείς να τα παρατάει και ότι δεν πρέπει να ακούει όλους εκείνους που τον αποθαρρύνουν.

Πιο συγκινημένη όμως ήταν η Σοφία Κουρτίδου η οποία πριν καν ολοκληρωθεί το live και ρίξει αυλαία το σόου, έκλαιγε συνεχώς, πέφτοντας συνεχώς στις αγκαλιές όλων όσοι την πλησίαζαν.

Οι κριτές, ανάμεσά τους η Καίτη Γαρμπή και η Δέσποινα Βανδή έσπευσαν να συγχαρούν τους μεγάλους νικητές, με τους δύο νικητές να δηλώνουν ευγνώμονες για αυτό το μαγικό ταξίδι.

Τα συγκινητικά λόγια της Σοφίας στη μαμά του Γιάννη

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές, λίγο αφότου είχαν σβήσει οι κάμερες, ήταν όταν επί σκηνής και ενώ οι νικητές δέχονταν τα συγχαρητήρια όλων, βρέθηκε κοντά τους η μητέρα του γνωστού παραολυμπιονίκη, την οποία μόλις είδε η Σοφία έτρεξε να πέσει στην αγκαλιά της. «Χάρη σ' αυτή τη γυναίκα εγώ έχω κοντά μου αυτόν τον άνθρωπο» έλεγε με δάκρυα στα μάτια η Σοφία, φανερά συγκινημένη και πάλι για την όμορφη εξέλιξη της βραδιάς.

12ca73d6-bd70-470c-a7fb-f2c979df250d.jpg

Η Σοφία Κουρτίδου με τη μητέρα του συντρόφου της, Γιάννη Σεβδικαλή.

Βέβαια ήρε και η στιγμή για τους νικητές να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο του μουσικού σόου και από κοινού αποφάσισαν να ποζάρουν σχηματίζοντας με τα χέρια τους το σήμα της αγάπης, στη νοηματική γλώσσα, την οποία έμαθε για ένα τραγούδι που ερμήνευσαν κατά τη διάρκεια του σόου η Σοφία Κουρτίδου, τραγουδώντας και στη νοηματική τους στίχους του. Μία στιγμή του ζευγαριού στο J2US που είχε συγκινήσει τους πάντες στο παρελθόν.

Κατά τα άλλα και μέχρι να σβήσουν οριστικά τα φώτα του πλατό, όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί, έδιναν συγχαρητήρια στους νικητές, άλλοι συντελεστές του J2US έδειχναν συγκινημένοι που έφτανε στο τέλος του το συγκεκριμένο πρότζεκτ και άλλοι ανανέωναν το ραντεβού τους με συναδέλφους εκτός πλατό. Δείτε φωτογραφίες από όσα συνέβαιναν στο πλατό λίγο αφότου ολοκληρώθηκε η live μετάδοση:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved