Αποκλειστικές δηλώσεις Κουρτίδου-Σεβδικαλή μετά τη νίκη: «Το J2US σημαίνει πάρα πολλά για εμάς»

Oι μεγάλοι νικητές με τους άλλοτε συμπαίκτες τους Στάθη Σχίζα και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. 

Gossip Specials

Αποκλειστικές δηλώσεις Κουρτίδου-Σεβδικαλή μετά τη νίκη: «Το J2US σημαίνει πάρα πολλά για εμάς»

Βαθύτατα συγκινημένοι για τη νίκη τους εμφανίστηκαν μετά το τέλος του 17ου και τελευταίου live του J2US η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής οι οποίοι μίλησαν αποκλειστικά στο gossip-tv εκφράζοντας με ειλικρίνεια όλα τα δυνατά συναισθήματα που τους πλημμύρισαν. 

«Είμαστε πάρα πολύ συγκινημένοι, τα καταφέραμε, ο Γιάννης τα κατάφερε» ήταν τα πρώτα λόγια της Σοφίας Κουρτίδου λίγο μετά την ανακοίνωση για τη νίκη τους, με εκείνον να την κοιτά με νόημα στα μάτια και να λέει: «Με τη βοήθειά σου αγάπη μου».

J2US-Όσα έγιναν όταν έσβησαν οι κάμερες: Τα δάκρυα της Κουρτίδου & η αγκαλιά στη μητέρα του Γιάννη

d9b5de0f-7985-4e8a-a5a3-5f18bf271d76.jfif

Η τραγουδίστρια τότε συνέχισε λέγοντας: «Είναι νίκη όλων των ανθρώπων» και ο Γιάννης είπε: «Τα καταφέραμε όλοι μαζί και αυτό εδώ (σ.σ. το έπαθλο) είναι η απόδειξη ότι μπορούμε να καταφέρουμε ό,τι βάλουμε στο μυαλό μας».

Η Σοφία Κουρτίδου τότε συμπλήρωσε: «Ποτέ μην αφήσετε κανέναν να σας πείσει για το αντίθετο. Εσύ που μας βλέπεις από το σπίτι σου μπορεί να έχεις οποιοδήποτε εμπόδιο αυτή τη στιγμή, μπορεί να αισθάνεσαι ότι είσαι μειονότητα και αυτή είναι η απόδειξη ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Και αυτός είναι ο λόγος που είμαστε πιο συγκινημένοι από όλα. Για εμάς το J2US ήταν ένα μαγικό ταξίδι, σημαίνει πάρα πολλά, μοιραστήκαμε εδώ όλα τα συναισθήματα και το υπέρτατο συναίσθημα, αυτό της αγάπης μας και θα είναι πάντα ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μας και ολοκληρώθηκε με τον πιο συγκινητικό και όμορφο τρόπο».

j2us_gr_1720214659_3405729864997793244_29711293110.jpg

Να θυμίσουμε ότι το ερωτευμένο ζευγάρι είχε να αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό τον Ίαν Στρατή με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τον Γιώργο Αμούτζα με την Τάνια Μπρεάζου και τον Φειδία με τον Γιάννη, όμως τελικά το κοινό αποφάσισε να χαρίσει τη νίκη στη Σοφία και τον Γιάννη.

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved