«Η φωνή του Μάστορα είναι ίδια με του Καζαντζίδη,στο στούντιο οι μουσικοί βούρκωσαν όταν τραγούδησε»
Showbiz

«Η φωνή του Μάστορα είναι ίδια με του Καζαντζίδη,στο στούντιο οι μουσικοί βούρκωσαν όταν τραγούδησε»

Τα γυρίσματα της ταινίας "Υπάρχω" για τη ζωή και το έργο του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη έχουν ξεκινήσει και πρωταγωνιστής είναι ο Χρήστος Μάστορας. 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι Χρήστος Μάστορας, Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου.

Εξώδικο από την οικογένεια της Γκρέυ για την κινηματογραφική ταινία του Στέλιου Καζαντζίδη

mastoras-kazantzidis-3.jpg

Η Κατερίνα Μπέη μάλιστα, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Γεια Σου" και μίλησε για την πολυαναμενόμενη ταινία, καθώς και για την επιλογή του Χρήστου Μάστορα για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη.

«Η φωνή του Χρήστου Μάστορα είναι ίδια με αυτή του Στέλιου Καζαντζίδη, στο στούντιο οι μουσικοί βούρκωσαν όταν άρχισε να τραγουδά. Επιλέξαμε τον Χρήστο γιατί είχε ένα ένστικτο, μία αμεσότητα και μία ειλικρίνεια. Ομόφωνα αποφασίσαμε πως είναι ο κατάλληλος», αποκάλυψε η Κατερίνα Μπέη και συνέχισε:

mastoras-kazantzidis-5.jpg

«Έχουμε μιλήσει και με τους συγγενείς του Στέλιου Καζαντζίδη, όπως και με τους συγγενείς των μουσικών που εμφανίζονται. Θέλω να πιστεύω πως κάναμε μία τίμια απεικόνιση και πιάσαμε τις περισσότερες πλευρές της ζωής του», τόνισε η σεναριογράφος Κατερίνα Μπέη.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Καζαντζίδης: Η ζωή του στη μεγάλη οθόνη! «Η μεγάλη πρόκληση είναι να αγαπηθεί ξανά ο Στέλιος»

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Υπάρχω» - Η ζωή του Καζαντζίδη και όσα θα δούμε

Χάρις Αλεξίου: Το μήνυμά της στον Χρήστο Μάστορα για τον ρόλο του Καζαντζίδη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved