Showbiz

Κουλουκάκου: «Ο θάνατος του μπαμπά μου μού έκανε καλό σε πολλά πράγματα... Μου λείπει, όμως...»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Γειά σου και μίλησε για τον γιο της που είναι μόλις λίγων μηνών αλλά και για την απώλεια του πατέρα της που όμως, όπως σημείωσε, τής έκανε καλό. 

«Δεν είναι ότι δε μπορώ να ξεπεράσω την απώλεια του μπαμπά μου. Μια χαρά είμαι. Μου λείπει ο μπαμπάς μου, προς Θεού» είπε αρχικά για τον πατέρα της η πρωταγωνίστρια στη σειρά Η γη της Ελιάς και συνέχισε: «Είμαι όμως ευγνώμων για πάρα πολλά άλλα πράγματα.

Το μάξι φόρεμα της Ζουγανέλη, το animal print παντελόνι της Κουλουκάκου και η boho Γκερέκου

Απλώς, καμιά φορά, ενώ ζούμε και είμαστε ευτυχείς και καλά στην υγεία μας, κάποιες φορές που είναι σημαντικές για εμάς, ταυτιζόμαστε με πράγματα του παρελθόντος που τα σκεφτόμασταν όταν ήμασταν μικρά, ενώ δεν είναι στην καθημερινότητά μας και τη ζωή μας».

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου συνέχισε λέγοντας: «Αν με ρωτήσεις αν μου λείπει ο μπαμπάς μου, ναι μου λείπει. Δε μου στερεί όμως κάτι από το να ζω, ίσα ίσα, θα ακουστεί λίγο κάπως, αλλά ο θάνατός του μου έκανε σε πολλά πράγματα καλό. Επέστρεψα στην Ελλάδα, ήρθα πιο κοντά στη μαμά μου, λειτούργησαν κάποια άλλα πράγματα μέσα μου που βγήκαν μετά στην επιφάνεια».

Όσο για τον γιο της, η ηθοποιός θέλει να τον έχει πάντα μαζί της και όπως είπε: «Θέλω το παιδί μου να ζει ό,τι ζω. Τον έχω μαζί μου στα γυρίσματα».

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved