Λουκία Πιστιόλα: Η Βικτώρια από τις «Ψυχοκόρες», η ηλικία, η οικονομική καταστροφή & η μητρότητα

NDPPHOTO 

Showbiz

Λουκία Πιστιόλα: Η Βικτώρια από τις «Ψυχοκόρες», η ηλικία, η οικονομική καταστροφή & η μητρότητα

Τη Λουκία Πιστιόλα τη γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Εκείνες κι Εγώ» τη δεκαετία του ’90 και τη λατρέψαμε στον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Ψυχοκόρες».

Η Βικτωρία στη σειρά Ψυχοκόρες είναι η πηγή του κακού, είναι η γυναίκα που καθορίζει την μοίρα των αδερφών Πολύζου κι έχει ως στόχο το προσωπικό της όφελος και το χρήμα.

Ψυχοκόρες - Spoiler: To Twitter «πρόδωσε» το τραγικό φινάλε για μία από τις αδελφές

pitsiola_psixokores.jpg

Η γλυκιά Λουκία Πιστιόλα όμως, είναι μία γλυκιά γυναίκα που μένει στην Κυψέλη κι έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Ήταν παντρεμένη με τον Σπύρο Λιάτσο.

Μάλιστα, ένα από τα παιδιά της έχει παίξει σε αρκετές ελληνικές σειρές. Ο Έκτορας Λιάτσος είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός κι είχε συνεργαστεί με τη μητέρα του σε ένα χριστουγεννιάτικο επεισόδιο στο “Εκείνες και εγώ” που αυτός ήταν πιτσιρικάς. Έπειτα, τον καμαρώσαμε στον ρόλο του Πέτρου στην επιτυχημένη σειρά “Ναυάγιο”.

Η οικονομική καταστροφή

Η Λουκία Πιστιόλα σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Mega είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που είχε βιώσει στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, είχε αναφερθεί στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε, τα οποία την ανάγκασαν να πουλήσει την πατρική της περιουσία.

1291_LOYKIA_PISTIOLA_MIRTO_ALIKAKI_GIANIS_SOFOLOGIS_7112023.jpg

«Πέρασα δύσκολα οικονομικά. Μου είχαν κόψει το ρεύμα, υπήρξα δούλος των τραπεζών και των δανείων. Ξεπούλησα ότι με πολύ κόπο έφτιαξε ο πατέρας μου. Ξεπούλησα τις μετοχές της εταιρίας του πατέρα μου, ξεπούλησα την περιουσία που μου άφησε για να σταθώ στα πόδια μου», εξομολογήθηκε.

Τα σχέδιά της μετά τις Ψυχοκόρες

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso μίλησε για την επιτυχημένη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια.

pistiola.jpg

«Οι Ψυχοκόρες είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει μέχρι στιγμής στην ελληνική τηλεόραση και θα τελειώσω την τηλεοπτική μου καριέρα με αυτό», παραδέχτηκε η Λουκία Πιστιόλα.

Διαβάστε επίσης:

Ψυχοκόρες - Μαριάννα Κιμούλη για το τέλος της σειράς: «Υπάρχει μια κάποια δικαίωση»

Ψυχοκόρες: Η Μάγια βεβαιώνεται για τη σχέση Παύλου - Βασιλικής & βάζει μπροστά το σχέδιο εκδίκησης

Ψυχοκόρες: Η Βασιλική στην εξορία! Χάνει το μωρό της από τα βασανιστήρια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved