Showbiz

Ελευθερίου: «Ο Βισκαδουράκης ήταν από τις οικογένειες που επλήγησαν στην Καρδίτσα & βοηθήσαμε όλοι»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου φέτος το καλοκαίρι πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τότε, τώρα, πάντα» που ανεβαίνει στο θέατρο Άλσος και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Γειά σου τόσο για τον ρόλο του όσο και για σημαντικά κοινωνικά θέματα. 

Με αφορμή τον ρόλο του τράπερ που έχει αναλάβει σε κάποιο σημείο της συγκεκριμένης παράστασης, ο ηθοποιός σχολίασε σχετικά: «Στην παράσταση “Τότε, τώρα, πάντα” κάνω έναν τράπερ. Τα παιδιά μου είναι 12 και 10 ετών. Ακούν τραπ μουσική και παλεύω να τους εξηγήσω τι σημαίνουν οι στίχοι. Έτσι όπως είναι η κοινωνία, τα παιδιά μας μπορεί να κάνουν πράγματα που δεν περιμένουμε».

Αναφερόμενος στο κίνημα metoo ο Λευτέρης Ελευθερίου σχολίασε: «Ένα παιδάκι άγνωστο το οποίο έχει βιαστεί και δεν έχει τα χρήματα να πάει σε ένα δικαστήριο, τι θα κάνει; Το έφαγε η μαρμάγκα; Αν μιλήσει, θα το καταστρέψουν; Θα τον βγάλουν ψεύτη; Πρέπει σιγά σιγά να φτιαχτεί ένα ταμείο στήριξης, γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Πρέπει να μιλάμε πάντα, αλλά υπάρχει φόβος».

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη βοήθεια που παρείχε στον συνάδελφο και φίλο του Θανάση Βισκαδουράκη όταν ο ίδιος και η οικογένειά του επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Λάρισα. Ο Λευτέρης Ελευθερίου είπε: «Τους ήξερα καλά, ήταν από τις οικογένειες που επλήγησαν στην Καρδίτσα και βοηθήσαμε όλοι».

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved