Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Παναγιώτης Τριβυζάς - Οι φωτό με τη νεογέννητη κόρη του
Showbiz

Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Παναγιώτης Τριβυζάς - Οι φωτό με τη νεογέννητη κόρη του

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο Παναγιώτης Τριβυζάς! Ο γνωστός πρωταθλητής υποδέχτηκε στον κόσμο πριν από λίγες ώρες τον καρπό του έρωτά του με τη σύζυγό του Ιωάννα. 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 9 Δεκεμβρίου 2023 με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης όμως ο ευτυχισμένος αθλητής σκοπεύει να κάνει και θρησκευτικό γάμο μαζί με τη βάφτιση της μικρής του πριγκίπισσας για την οποία ήδη έχουν επιλέξει το όνομά της. Και αυτό είναι το Ρεβέκκα όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στην ανάρτηση που έκανε μέσα από το μαιευτήριο, λίγες ώρες μετά τον τοκετό.

Παναγιώτης Τριβυζάς: Έκανε gender reveal party & χοροπηδούσε από τη χαρά του όταν έμαθε το φύλο

«7/7/2024 💘 Ρεβέκκα 💝.
Το πιο έντονο συναίσθημα που έχουμε ζήσει.
Σε ευχαριστώ πολύ Γυναίκα μου.
🙌🏼 Καλώς ήρθες Πριγκίπισσα μας.
🫰🏼Σας ΑΓΑΠΩ πολύ γυναίκες της ζωή μου» έγραψε ο αθλητής, μέλος της Εθνικής ομάδας και περήφανος, πλέον μπαμπάς ο οποίος δείχνει να είναι τρισευτυχισμένος.

Να θυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης Τριβυζάς είχε παντρευτεί το 2022 τη Σταυρούλα Χρυσαειδή που έχουμε γνωρίσει μέσα από το Survivor, όμως αυτός ο γάμος δεν έμελλε να κρατήσει παρά μόνο λίγους μήνες. Μετά τον χωρισμό του, γνώρισε την Ιωάννα με την οποία έμειναν μαζί σε σύντομο χρονικό διάστημα, ύστερα ήρθε η εγκυμοσύνη και πλέον είναι και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι που απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved