Summer's Cool:Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ με Πιερίδη-Κωνσταντάρα. Τα πρώτα πλάνα & το άγχος
Media

Summer's Cool:Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ με Πιερίδη-Κωνσταντάρα. Τα πρώτα πλάνα & το άγχος

Πρεμιέρα έκανε σήμερα (8/7) το μεσημέρι η νέα μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ με τίτλο Summer's Cool που υπόσχεται να μας κρατάει συντροφιά και να μας ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική σόουμπιζ φέτος το καλοκαίρι.

Στο τιμόνι της παρουσίασης ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Μαριάντα Πιερίδη που έχει δώσει τις εξετάσεις της στην παρουσίαση και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Σκορδά: Το Fay's Time τελειώνει & παρέδωσε τη σκυτάλη στον Κωνσταντάρα - Οι on air ευχές της

summers-cool-d.jpg

Μαζί τους θα βλέπουμε τους Μάρτζυ Λαζάρου, Κωνσταντίνο Αρτσίτα και Ισίδωρο Φίκαρη που μόλις ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εκπομπές στις οποίες ανήκαν στον ΣΚΑΪ και συνεχίζουν κανονικά την πορεία τους στο κανάλι. Η μεν Μάρτζυ Λαζάρου βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής της Φαίης Σκορδά που έριξε τίτλους τέλους την περασμένη Παρασκευή (5/7), οι δε Αρτσίτας και Φίκαρης βρίσκονταν στην ομάδα της εκπομπής Γειά σου που αποχαιρέτησε οριστικά τους τηλεθεατές χθες (7/7).

Την πρώτη καλησπέρα φυσικά την είπαν η Μαριάντα Πιερίδη με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα με την όμορφη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια να μην καταφέρνει να κρύψει το άγχος γι' αυτό το νέο ξεκίνημα, παρ' όλο που έχει βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση.

Οι δύο παρουσιαστές αφού καλωσόρισαν το κοινό στο άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, προχώρησαν στη θεματολογία, ενώ λίγο πριν πάνε στο πρώτο break, καλωσόρισαν και την υπόλοιπη ομάδα.

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες στιγμές της νέας εκπομπής του ΣΚΑΪ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved