Ο Θάνος Μπίρκος αποχαιρετά τον Σασμό: «Αυτό το ταξίδι όταν ξεκίνησε ήξερα ότι...»
Showbiz

Ο Θάνος Μπίρκος αποχαιρετά τον Σασμό: «Αυτό το ταξίδι όταν ξεκίνησε ήξερα ότι...»

Σασμός: Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θάνος Μπίρκος αποχαιρέτησε τη σειρά που τόσο αγάπησε.

Ο ηθοποιός υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Τόλη και αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό όλα αυτά τα χρόνια που προβαλόταν η σειρά.

«Και το ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Γράφτηκε η τελευταία σελίδα... Αυτό το ταξίδι όταν ξεκίνησε ήξερα ότι θα είναι σύντομο, έτσι μου είχαν πει! Η αγάπη όμως δεν μπορεί να χωρέσει στα λίγα, η αγάπη ζητάει τα πολλά να τα κάνει περισσότερα. Η αγάπη μπορεί από "συγκάτοικο" να σε κάνει "συγχωριανο" , μπορεί από "ενοχλητικό πολυλογα" να σε κάνει "κουμπάρο". Γιατί αν όλα γίνονται με αγάπη τότε το φως είναι μονόδρομος.

Θάνος Μπίρκος: «Τα κιλά μου δεν ήταν ποτέ εμπόδιο στο να είμαι αρεστός ερωτικά»

Ευγνώμων για αυτά που ζήσαμε πίσω και μπροστά από τις κάμερες με όλους!
Ευγνώμων για τη στήριξη το κανάλι @alphatv και την παραγωγή @kapastudios
Ευχαριστώ@mirandarostandi που όταν χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπες ότι υπάρχει ένας ρόλος που θα ήθελες να δοκιμάσω, ενώ δεν έβλεπες, εγώ χαμογέλασα πολύ, και κάπως έτσι ήρθε ο "Τόλης" στη ζωή μου.

Ευχαριστώ @kostas_p_kostopoulos που μου εμπιστευτηκες τον ρόλο. Αυτό το φινάλε ο "Τόλης" δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί τότε, που εκεί μέσα στο κελί έκανε πρόβα "Αντιγόνη", στο φινάλε ανέβηκε στη σκηνή ο "Τόλης" και πήρε το μικρόφωνο. Αστέρη, Αργυρώ, Καλλιόπη, Καραπάνο, Παπα Μιχάλη, παπαδιά, Άσπα, Παντελή, Άννα, Θόδωρα, Μανώλη, Λεμονιά @yiannis_sambanis @kostnas2877 @zofilip @kostas.kaoulas @g.koufos και όλοι οι άλλοι ευχαριστώ για τη συνάντηση αυτή!

Υ.Γ. ο Τόλης τρεις φορές μέσα σε αυτές τις τρεις σεζόν έχει πει... Όλα καλά θα πάνε. Αν δεν πάνε όλα καλά τίποτα δεν θα έχει τελειώσει!... Κι έτσι έγινε!
Αντίο! Είς το επανιδείν!», έγραψε ο Θάνος Μπίρκος στη λεζάντα του.

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/C9MhSIkIlb7/

Διαβάστε επίσης:

Θάνος Μπίρκος: «Είναι περίεργο αλλά και ευχάριστο που στον δρόμο με φωνάζουν "Τόλη"»

Η εξομολόγηση του Θάνου Μπίρκου: «Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, στον ύπνο του, από χαρά»

Θάνος Μπίρκος: «Εγώ νιώθω πολύ όμορφος. Πλέον γυρνάω στο "Τόλης"»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved