Τραϊάνα Ανανία για την παρενόχληση που δέχτηκε από ιερέα: «Ήμουν έκτη δημοτικού τότε»
STUDIO FOTOGENIA
Showbiz

Τραϊάνα Ανανία για την παρενόχληση που δέχτηκε από ιερέα: «Ήμουν έκτη δημοτικού τότε»

Η Τραϊάνα Ανανία είναι ένα παιδί ταλαιπωρημένο πολύ. Έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά πολλές φορές, κάτι που φάνταζε φυσιολογικό καθώς ήταν μόλις 3 ετών και η κακοποίηση αυτή ήρθε από την κυρία που την πρόσεχε και την κόρη της.

Όταν στα 28 της ερωτεύτηκε, άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και εμφανίστηκαν μπροστά της όλες οι κακοποιητικές συμπεριφορές που είχε δεχθεί και είχε μπλοκάρει προκειμένου να επιβιώσει και στις οποίες δεν είχε πραγματικά συναινέσει. Ο έρωτας την έσωσε, δηλώνει, όπως και η ψυχοθεραπεία η οποία μάλιστα την οδήγησε στο να τελειώσει την σχολή της Ψυχολογίας και τρία χρόνια μετά, να πάρει και το πτυχίο της.

Η ίδια μίλησε για όλα στην Δάφνη Καραβοκύρη και στο podcast της.

«Στα πλαίσια μιας εξομολόγησης, εξομολόγησης κανονικής που πας κι εξομολογείσαι στον πάτερ, είχα βιώσει στύση από τον πάτερ. Δεν ήταν ακριβώς ο πάτερ του σχολείου αλλά της κοινότητας μέσα από το σχολείο που είχε προκύψει, είχα βιώσει αυτό. Πώς τον λένε, δε θυμάμαι. Ποιος είναι, δε θυμάμαι, δε μπορώ να πω ποιος είναι, αλλά αυτό έχει γίνει», είπε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

Τραϊάνα Ανανία: «Με μισούν επειδή εκφράζομαι γενικά»

anania.jpg

Και συνέχισε: «Δεν ήμουν μέσα στο σχολείο όταν συνέβη αυτό, ήμουν σε μια δραστηριότητα του σχολείου. Ήταν κι αυτός εκεί και εξομολογούσε, πήγα να εξομολογηθώ. Του έλεγα τι νιώθω για τον Δημητράκη που είμαι ερωτευμένη, και μου έλεγε αυτός, “πες μου κι άλλα, πες μου κι άλλα”, και όταν μετά μου είπε, “έλα να σε εξομολογήσω” και μου έβαλε το ράσο πάνω από το κεφάλι μου, το πράγμα που ένιωσα δεν ήταν κανονικό. Έγινε αυτό. Ήμουν πέμπτη ή έκτη δημοτικού. Δεν το είπα σε κανέναν τότε».

Διαβάστε επίσης:

Τραϊάνα Ανανία: «Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα με στήριξε όταν πήγαν όλοι να με “φάνε”»

Έλλη Κόκοτα: Απαντά στην Ανανία: «Δεν επιβεβαιώνω κανέναν, δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει πει»

Ανανία για Κόκοτα:«Ήμουν μαζί του μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ, μπορούσε να μιλήσει ελάχιστα, σοκαρίστηκα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved