Showbiz

Οδυσσέας Πετράκης: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του “Ερμή” από τις Ψυχοκόρες

Ο Οδυσσέας Πετράκης, που φέτος συμμετέχει στη σειρά «Ψυχοκόρες με τον ρόλο του Ερμή, θα συναντηθεί επί σκηνής με τον Χρήστο Ντόβα την ερχόμενη θεατρική σεζόν.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην “Αυτόματη εστίαση” του Γιώργου Αγγελίδη και θα υποδυθεί τον Πέτρο, έναν νεαρό φοιτητή φωτογραφίας που, στην ηλικία των δεκατεσσάρων, έπεσε θύμα βιασμού.

Η παράσταση «Αυτόματη εστίαση» είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ γραμμένο από τον Γιώργο Αγγελίδη, σε σκηνοθεσία της Νατάσας Παπαδάκη, και θα κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Αργώ (Ελευσινίων 13-15), την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου.

Πάνος Κρανιδιώτης: Ο Πολίτης από τις Ψυχοκόρες, η σπουδαία καριέρα & οι σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις

Στο ρόλο του φωτογράφου θα δούμε τον Χρήστο Ντόβα, τον οποίο είδαμε πρόσφατα στο «Κόκκινο ποτάμι» και στην «Τούρτα της μαμάς».

Η υπόθεση:

Ο Πέτρος δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον βιασμό του, όταν ήταν ακόμη ανήλικος. Χρόνια αργότερα, συναντά ξανά τον Μάριο σε ένα κλαμπ. Ο Μάριος δεν τον αναγνωρίζει όμως ο Πέτρος δεν τον ξέχασε ποτέ. Πληγές που δεν επουλώθηκαν ποτέ πλήρως ξανανοίγουν θέτοντας σε κίνηση ένα διεστραμμένο σχέδιο εκδίκησης. Μια άρρωστη σχέση αναπτύσσεται μεταξύ των δύο αντρών ώσπου μια αποκάλυψη ανατρέπει τα πάντα.

Οι χαρακτήρες:

Πέτρος

Ο Πέτρος είναι ένας νεαρός φοιτητής φωτογραφίας που στην ηλικία των δεκατεσσάρων έπεσε θύμα βιασμού. Το περιστατικό τον σημάδεψε με περισσότερους από έναν τρόπους, διαμορφώνοντας τη μετέπειτα ζωή του. Ο Πέτρος δεν αντέχει να τον αγγίζουν, στοιχειωμένος από εκείνη τη βίαιη εμπειρία όπου κι αν βρεθεί, ό,τι κι αν κάνει. Ώσπου, ένα βράδυ, συναντάει ξανά τον βιαστή του σε ένα κλαμπ.

Μάριος

Ο Μάριος είναι ένας φωτογράφος που, εθισμένος κάποτε στα ναρκωτικά, εκτόνωνε την καταπιεσμένη του αυταρχική φύση σε ανυποψίαστα νεαρά μοντέλα. Φτάνοντας στο ναδίρ, αλλάζει ριζικά τη ζωή του, αφήνοντας πίσω το παρελθόν του. Ωστόσο, μια τυχαία συνάντηση με τον Πέτρο ανατρέπει γι’ άλλη μια φορά τις ισορροπίες του. Θα είναι αυτή η ευκαιρία του για εξιλέωση ή η αρχή της ολοκληρωτικής καταστροφής του;

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved