Νύφη ντύνεται σύντομα πρώην Survivor! Η πρόβα νυφικού που «πρόδωσε» η Σταυρούλα Χρυσαειδή!
NDP Photo Agency
Showbiz

Νύφη ντύνεται σύντομα πρώην Survivor! Η πρόβα νυφικού που «πρόδωσε» η Σταυρούλα Χρυσαειδή!

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή «πρόδωσε» το γλυκό μυστικό της καλής της φίλης και πρώην συμπαίκτριάς της, στο Survivor, Ελένης Χαμπέρη ότι αυτόν τον καιρό κάνει πρόβα νυφικού

Η Ελένη Χαμπέρη, η οποία συμμετείχε στο Survivor το 2021, βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, καθώς πρόκειται σύντομα να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, Αλέξανδρο Αναστασίου!

eleni_xamperi_1682943786_3093079126138454606_1524294196.jpg

Το ζευγάρι όπως σας είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό αποκλειστικά το gossip-tv, ετοίμαζε εδώ και καιρό τον γάμο του που θα γίνει στον Βόλο, στον τόπο καταγωγής της Ελένης Χαμπέρη τον Σεπτέμβριο!

Η 28χρονη personal trainer και ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, Αλέξανδρος Αναστασίου αυτόν τον καιρό βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών ώστε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να είναι όλα έτοιμα για να ζήσουν την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους που θέλουν να τη μοιραστούν με στενούς συγγενείς και καλούς φίλους.

XAMPERI.jpg

Μάλιστα αυτές τις μέρες η Ελένη Χαμπέρη κάνει συνεχώς πρόβα νυφικού, κάτι που αποκάλυψε με χαρά η καλή φίλη της νύφης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή η οποία ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από ατελιέ νυφικών και δίπλα στο όνομα της Ελένης Χαμπέρη έγραψε: «Η νύφη της καρδιάς μου». Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved