Άννα Βίσση: Όσα της λένε οι εγγονοί της για την Κύπρο & οι σκέψεις της να εγκατασταθεί στη Λάρνακα!
Showbiz

Άννα Βίσση: Όσα της λένε οι εγγονοί της για την Κύπρο & οι σκέψεις της να εγκατασταθεί στη Λάρνακα!

Ευτυχισμένη που έχει στο πλευρό της την οικογένειά της αυτόν τον καιρό είναι η Άννα Βίσση η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Summer's Cool μετά από συναυλία της η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Κύπρο

Η Ελληνίδα σταρ δείχνει να είναι στα καλύτερά της αφού περνάει χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα, την κόρη της Σοφία και τους δύο εγγονούς της, τον Νίκο και τον Νέστορα που βρίσκονται στην Ελλάδα για διακοπές.

Άννα Βίσση: Τραγούδησε έχοντας στη σκηνή τα εγγόνια της, Νίκο και Νέστορα - Συγκινητικό βίντεο!

Μετά τη συναυλία όπου ανέβασε και στη σκηνή τα αγόρια της, η Άννα Βίσση μίλησε στους δημοσιογράφους και αποκάλυψε ότι τόσο ο 11χρονος Νίκος όσο και ο 8χρονος Νέστορας λατρεύουν τα πάτρια εδάφη. Μάλιστα, ο μικρότερος τής είπε ότι του θυμίζει πολύ η Κύπρος τη Νέα Υόρκη και γι' αυτό του αρέσει πολύ.

Η ίδια η Άννα Βίσση μάλιστα, είπε στους δημοσιογράφους ότι χαίρεται πολύ που βλέπει την τόσο μεγάλη εξέλιξη της πατρίδας της ενώ δεν παρέλειψε να εξομολογηθεί πως θα σκεφτόταν σοβαρά να εγκατασταθεί στη Λάρνακα, όμως ακόμα αυτό δεν μπορεί να γίνει αφού έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved