Καλομοίρα: Συνάντησε συμπαίκτη της στο Fame Story 2 μετά από 20 ολόκληρα χρόνια & συγκινήθηκε!
Showbiz

Καλομοίρα: Συνάντησε συμπαίκτη της στο Fame Story 2 μετά από 20 ολόκληρα χρόνια & συγκινήθηκε!

Η Καλομοίρα ήταν η μεγάλη νικήτρια του Fame Story 2 και ίσως από τις πιο αγαπημένες παίκτριες του συγκεκριμένου τάλεντ σόου που την ανέδειξε και τη βοήθησε να γίνει αυτό που είναι σήμερα. 

Η ίδια η τραγουδίστρια με κάθε ευκαιρία εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τη συμμετοχή της αυτή αφού χωρίς το Fame Story ίσως να μην είχαμε γνωρίσει ποτέ το ταλέντο της και το μπρίο της επί σκηνής.

Καλομοίρα: Ειπώθηκαν πολλά για τη δήλωσή μου ότι οι γυναίκες πρέπει να κάνουν τις κινέζες...

kalomoira.jpg

Μέσα από το συγκεκριμένο talent show έχουν αναδειχθεί και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες που σήμερα μεσουρανούν στο μουσικό στερέωμα, έχοντας διαγράψει μία πολύ επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι.

Υπάρχει όμως και ένας πρώην συμπαίκτης της που αν και γνώρισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα από τότε, προτίμησε να διατηρήσει ένα πιο χαμηλό προφίλ, παρ' όλο που ήταν και εκείνος φιναλίστ στο Fame Story 2.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Θαλασσοχώρη ο οποίος μάλιστα συναντήθηκε πρόσφατα με την Καλομοίρα και φυσικά η στιγμή ήταν... ιστορική αν σκεφτεί κανείς ότι έχουν περάσει 20 ολόκληρα χρόνια από την προβολή του παιχνιδιού.

Και οι δύο χαρούμενοι και συγκινημένοι για τη συνάντησή τους, πόζαραν για τον φακό, απαθανατίζοντας τη στιγμή. Δείτε την παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/C9RMinSIv5O/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved