Showbiz

Άννα Πρέλεβιτς: «Δεν θέλω να ξαναπεράσω υποτίμηση, επιλέγω να απέχω από την τηλεόραση»

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε η Άννα Πρέλεβιτς η οποία δείχνει να απολαμβάνει στο μέγιστο τον έναν χρόνο του έγγαμου βίου με τον σύζυγό της Νικήτα Νομικό. 

«Πέρασε τόσο γρήγορα ο πρώτος χρόνος του γάμου μας!» σχολίασε στην κάμερα η Άννα Πρέλεβιτς και συνέχισε: «Δεν πίστευα ότι θα συγκινηθώ τόσο πολύ και στην επέτειο αλλά ήταν πολύ ωραία».

Άννα Πρέλεβιτς: Ενοχλημένη με τις παπαρατσίστικες φωτογραφίες της με μαγιό - Απογοητεύτηκα!

Όσο για το αν έχει ακούσει το κυρία Νομικού, η Άννα Πρέλεβιτς απάντησε με αυθορμητισμό: «Ναι, αλλά θα σου πω τι κάνω. Πολλές φορές θα κάνω κράτηση κάπου και θα πω… Νομικού, αντί για Πρέλεβιτς! Έτσι, να το χαρώ. Και ο άντρας μου χαίρεται όμως, όταν το κάνω, γι’ αυτό και το κάνω. Δεν το κάνω τόσο συχνά αλλά το έχω βάλει και στο Instagram, μ’ αρέσει. Είμαι η γυναίκα του, τι να κάνω;».

Τέλος, σε ό,τι αφορά μία πιθανή επιστροφή της στην τηλεόραση, η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο παραδέχτηκε: «Γενικά στην τηλεόραση είχα περάσει καλά, απλώς έχω ζήσει και 'γω συμπεριφορές που θεωρώ ότι ήταν άδικες και δεν με έκαναν πολύ χαρούμενη. Ήμουν πιο μικρή, βέβαια, αλλά δεν θα ήθελα να το ξαναζήσω αυτό σε καμία περίπτωση... Δεν θέλω να ξαναπεράσω υποτίμηση, επιλέγω να απέχω».

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved