Λαμπερές παρουσίες στον «Άμλετ» στο θέατρο Βράχων - Η σικ Λέχου & το γαλλικό στυλ της Διδασκάλου!
Gossip Cam

Λαμπερές παρουσίες στον «Άμλετ» στο θέατρο Βράχων - Η σικ Λέχου & το γαλλικό στυλ της Διδασκάλου!

Μία από τις πιο λαμπερές θεατρικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού ήταν αυτή που φιλοξενήθηκε χθες το βράδυ (10/7) στο θέατρο Βράχων-Μελίνα Μερκούρη για την παράσταση «Άμλετ» με πρωταγωνιστές την Ιωάννα Παππά και τον Αναστάσιο Ροϊλό

Στη σκηνή ανέβηκαν επίσης οι Μιχάλης Συριόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Θανάσης Δόβρης, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Τζένη Καζάκου, Άρης Νινίκας και Δημήτρης Αποστολόπουλος οι οποίοι χάρισαν μοναδικές ερμηνείες στους θεατές.

6Z3A1462.jpg

Μεταξύ αυτών η πάντα σικ Κατερίνα Λέχου η οποία εμφανίστηκε με μαύρο πλεκτό στενό φόρεμα που αναδείκνυε την πάντα άψογη σιλουέτα της.

Η ηθοποιός μετά το τέλος της παράστασης έσπευσε στα καμαρίνια για να συγχαρεί τους συντελεστές της παράστασης που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη, ειδικά τον Αναστάσιο Ροϊλό με τον οποίο συνεργάστηκαν άψογα στη σειρά «Μάγισσα».

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία της Κατερίνας Διδασκάλου στο θέατρο, φορώντας μάξι ριγέ φόρεμα το οποίο είχε συνδυάσει με σνίκερς αλλά και πράσινο τσαντάκι.

Στο θέατρο Βράχων επίσης απαθανατίστηκαν να συγχαίρουν τους πρωταγωνιστές στα παρασκήνια, η Λουκία Πιστιόλα, η Δανάη Μιχαλάκη με τον πατέρα της Γιώργο Μιχαλάκη, ο Δημήτρης Τσίκλης, ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, η Εβελίνα Νικόλιζα με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και πολλοί ακόμα.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved