Ακούραστη η Σαπουντζάκη: Τραγουδά στα 91 & ο σύντροφός της, Πύρρος την καμαρώνει-Αποκλειστικό βίντεο
Showbiz

Ακούραστη η Σαπουντζάκη: Τραγουδά στα 91 & ο σύντροφός της, Πύρρος την καμαρώνει-Αποκλειστικό βίντεο

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη πραγματοποίησε άλλη μια έξοδο, το βράδυ της Πέμπτης 11 Ιουλίου και φυσικά δεν ήταν μόνη αλλά με τον σύντροφό της, Πύρρο, ο οποίος την συνοδεύει παντού. Ο φακός του gossip-tv τους απαθανάτισε.

Το ζευγάρι, φροντίζει να περνάει καλά και αρκετά συχνά τους αρέσει να βγαίνουν έξω για φαγητό και διασκέδαση.

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια, μπορεί να είναι 91 ετών αλλά έχει διάθεση 20χρονης και φροντίζει να το γλεντάει αλλά και να διασκεδάζει τον κόσμο παίρνοντας το μικρόφωνο και ερμηνεύοντας μερικά τραγούδια, όποτε της δίνεται η ευκαίρια.

zozo7.jpg

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και χθες το βράδυ στο Εν Μοσχάτω, όπου και βρέθηκε για να διασκεδάσει. Είναι το στέκι της και ούτε της χαλάνε χατίρι, ούτε τους χαλάει. Έτσι λοιπόν, όταν ο Διονύσης Ζάχος της έδωσε το μικρόφωνο εκείνη δεν θα μπορούσε με τίποτα να του αρνηθεί και έτσι σηκώθηκε από τη θέση της, είπε μερικά τραγούδια και αποθεώθηκε από τους θαμώνες του μαγαζιού.

Πήρε το ντέφι της και έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη και καταχειροκροτήθηκε!

Θυμίζουμε ότι η ίδια η Ζωζώ είχε δηλώσει στο Πρωινό Σου Σου πριν από λίγο καιρό, μόλις είχε βγει από το νοσοκομείο: «Χαίρομαι πολύ που επέστρεψα, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Έχω πολλά σχέδια και θα είναι πολύ ωραία. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν πάντα κοντά μου, δέχτηκα πολλά ευχές, λουλούδια, σας ευχαριστώ όλους. Πάνω απ’ όλα να έχουμε την υγεία μας και να πατάμε στα πόδια μας».

Δείτε στιγμιότυπα από την έξοδο με τον σύντροφό της, Πύρρο, στη gallery:

Δείτε την και να τραγουδά στο βίντεο που ακολουθεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved