Ρίκα Διαλυνά: Οι άγνωστες στιγμές της ζωής της και η ιδιαίτερη σχέση της με την Αλίκη
Showbiz

Ρίκα Διαλυνά: Οι άγνωστες στιγμές της ζωής της και η ιδιαίτερη σχέση της με την Αλίκη

Σε μια προσωπική εξομολόγηση για τη ζωή της τόσο την ιδιωτική όσο και την επαγγελματική προχώρησε η Ρίκα Διαλυνά.

Η σπουδαία ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στη σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ρίκα Διαλυνά για Αλίκη: «Eίχα αηδιάσει από όλα!Της είχα δώσει κάτι μπότες και μου έδωσε πίσω τη μία»

1675192772202-335836215-dialyna-4.jpg

«Φροντίζω τον εαυτό μου πάρα πολύ. Δεν θα κοιμηθώ ποτέ χωρίς να καθαρίσω το πρόσωπό μου. Είναι το πιο απλό και εύκολο. Δε θέλω να αλλάξω φυσιογνωμία. Τις ρυτίδες γιατί να τις κρύψω; Το όνειρό μου ήταν να πάω στην Αμερική και το όνομά μου ήταν από εκεί. Δεν μου άρεσε το Ειρήνη και είπα στη μαμά μου να με φωνάζει Άννα Ρίκα και αποφάσισε να με φωνάζει Ρίκα. Είχα την τύχη να παίξω με σπουδαίους ηθοποιούς και εκεί δεν πηγαίνεις εσύ, έχεις τον μάνατζέρ σου. Δεν έχεις φόβο ότι κάτι στραβό θα συμβεί. Δε με ζήλεψαν στην Αμερική καθόλου. Στην Ελλάδα με ζήλευαν»

Η σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

1674900505059-950643858-dialyna-5.jpg

«Η Βουγιουκλάκη αφού είχε γίνει η ιστορία στις Κάννες, εγώ είχα αηδιάσει από όλα τα πράγματα και αποφάσισα να ανοίξω μια μπουτίκ. Μου τηλεφώνησε και μου είπε να ξεχάσω το παρελθόν και ότι είμαστε φιλενάδες και θέλω να παίξεις έναν εντυπωσιακό ρόλο. Με "πίεσε” λίγο αλλά δέχτηκα και πράγματι ήταν ένας ρόλος εντυπωσιακός στην τελευταία πράξη. Όμως ήθελα να υπογράψουμε συμβόλαιο ότι το όνομά μου θα ήταν στο τέλος με την ίδια γραμματοσειρά με τη δική της. Βλέπω κάτι ψιλά γραμματάκια και δεν λέω τίποτα. Της είχα δώσει κάτι μπότες και όταν της τις ζήτησα δεν μου τις έδινε και τελικά μου έδωσε τη μία»

Ρίκα Διαλυνά: Εγκατέλειψε την Αθήνα! Η νέα ζωή στην Κρήτη και η εικόνα της σήμερα, στα 89 της χρόνια

Σπύρος Φωκάς: Συγκλονισμένη η Ρίκα Διαλυνά αποχαιρετά τον δικό της Σπύρο

Ρίκα Διαλυνά: «Λύγισε» στον αέρα του Star - Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved