NDP Photo Agency
Showbiz

Επέτειος 10 χρόνων για Καγιά-Κρασσά και θυμόμαστε το iconic bridal dress που φόρεσε ως νύφη η Βίκυ!

Αν υπάρχει κάτι που κάνει τη Βίκυ Καγιά να ξεχωρίζει στο πέρασμα των χρόνων πέρα από τη φυσική ομορφιά της, είναι σίγουρα η υψηλή αίσθηση του στυλ που έχει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της! 

Έτσι, θα ήταν αδύνατον να μας απογοητεύσει στον γάμο της με τον άντρα της ζωής της Ηλία Κρασσά πριν από ακριβώς δέκα χρόνια σαν σήμερα.

Βίκυ Καγιά: Η τυχαία συνάντηση με Χρουσαλά-Πατίτσα στη Μύκονο, οι αγκαλιές και τα φιλιά

PAPADAKIS PRESS

Το ζευγάρι... «κλέφτηκε» για να ενώσει τη ζωή του στο ρομαντικό Παρίσι, μία πόλη που λατρεύουν και οι δύο και που θεώρησαν ιδανική για να ζήσουν την ομορφότερη μέρα της ζωής τους, αυτή του γάμου τους.

Έτσι και έγινε λοιπόν και μάλιστα χωρίς τον φόβο παπαράτσι ή καλεσμένους που θα έπρεπε και οι δύο υποχρεωτικά, ίσως, να καλέσου.

Εκείνος φορούσε ένα απλό κοστούμι όμως εκείνη, ήταν σαν να είχε βγει μέσα από παραμύθι. Το off white σατέν φόρεμά της με έναν ώμο το οποίο είχε συνδυάσει με απλά αξεσουάρ ήταν ιδανικό για ένα τέτοιο concept γάμου που ήθελαν να είναι ρομαντικός αλλά συγχρόνως απλός και... αξεπέραστος.

Και τα κατάφεραν, ειδικά η νύφη η οποία ακόμα και δέκα χρόνια μετά δίνει... μαθήματα στυλ σε υποψήφιες νύφες που αναζητούν το κάτι διαφορετικό.

Φυσικά, λόγω της απόφασης των νεονύμφων να παντρευτούν στη Γαλλική πρωτεύουσα, οι μόνες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα media ήταν αυτές που ανέβασε κατά καιρούς η ίδια η Βίκυ Καγιά από εκείνη τη μοναδική μέρα του γάμου τους. Δείτε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved