Κόνι Μεταξά: «Δεν τραγουδούσα γιατί υπήρχε hate... Δεν είμαι η Άννα Βίσση, αλλά έχω ολόσωστη φωνή»
Showbiz

Κόνι Μεταξά: «Δεν τραγουδούσα γιατί υπήρχε hate... Δεν είμαι η Άννα Βίσση, αλλά έχω ολόσωστη φωνή»

Η Κόνι Μεταξά μίλησε για την απόφασή της να επιστρέψει στον χώρο του τραγουδιού αλλά και για τη σύντομη καριέρα της στην τηλεόραση, εξηγώντας τι ήταν αυτό που δεν της άρεσε στη μικρή οθόνη. 

Η όμορφη περφόρμερ η οποία επέστρεψε δισκογραφικά με το remake του τραγουδιού «Αν πας με άλλη» μιλώντας στη Νάνσυ Παραδεισανού στο Youtube είπε μεταξύ άλλων:

Κόνι Μεταξά για τον Μάριο Καπότση - Γράφτηκε ότι έχω χωρίσει γιατί έβγαλα τη βέρα μου...

kmetaxa_1720444277_3407656040414640701_285803380.jpg

«Για πολλά χρόνια ενώ μου άρεσε πάρα πολύ να τραγουδάω, δεν το προσέγγιζα επειδή υπήρχε τόσο πολύ hate απέναντί μου για κάποιο λόγο. Και του Πλούταρχου τα παιδιά δεν έχουν φάει τόσο hate. Με έχουν ταράξει στα «είσαι άφωνη», «είσαι παράφωνη». Μέχρι που κάποια στιγμή λέω ''μήπως έχουν δίκιο και πρέπει να σταματήσω''; Εγώ πήγα σπούδασα στην Αμερική μουσική, φωνητική, υποκριτική και ήμουν η καλύτερη που εκεί δεν με ξέρει άνθρωπος. Θεωρώ ότι αν και εμφανισιακά είμαι πιο ποπ στημένη, μου ταιριάζει κάτι πιο λαϊκό γιατί έχω καλύτερη επικοινωνία με τον κόσμο έτσι πάνω στην πίστα. Η ποπ σκηνή δεν σε αφήνει να το κάνεις αυτό. Οπότε προσπαθώ να τα συνδυάσω. Έχω φουλ το σύνδρομο του καλού παιδιού. Αντικειμενικά έχω πολύ καλή φωνή, εντάξει, δεν είμαι η Άννα Βίσση, αλλά έχω ολόσωστη φωνή και έχω σπουδάσει. Δεν ξέρω γιατί το έπαθα αυτό. Η περιοδεία στην Αμερική βοήθησε γιατί οι άνθρωποι δεν είναι τόσο επικριτικοί και με βοήθησαν να πιστέψω ξανά πολύ στον εαυτό μου».

Η Κόνι Μεταξά επίσης αναφέρθηκε και στο «πέρασμά» της από την τηλεόραση: «Στο Mega Star με τον Αντώνη Δημητριάδη πέρασα υπέροχα!

Στο πρωινό δεν ταίριαζα, εδώ σε ρώτησα πόσο καιρό έχεις να δουλέψεις στην τηλεόραση. Δεν μπορείς να κάνεις πρωινό αν δεν έχεις ιδέα. Εγώ τους είπα βάλτε με να κάνω ό,τι θέλετε εκτός από πάνελ.

Μετά όμως, έτσι όπως διαμορφώθηκε η εκπομπή, δεν χωρούσε να μπει κάτι άλλο και με είχαν πάρει οι άνθρωποι οπότε κάπου έπρεπε να με βάλουν. Εντάξει, δεν μου ταίριαζε. Δεν μου έβγαινε, δεν μας βγήκε. Το gossip στην τηλεόραση δεν μου αρέσει γιατί δεν το ξέρω, δεν τα παρακολουθώ. Στο σπίτι δεν έχω τηλεόραση, έχω μόνο Netflix. Ούτε στα sites θα μπω οπότε δεν ξέρω τίποτα για τα gossip».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved