Στράτος Τζώρτζογλου-Σοφία Μαριόλα: Ποιος χωρισμός; Τους τσακώσαμε στην παραλία & είναι full in love!
Showbiz

Στράτος Τζώρτζογλου-Σοφία Μαριόλα: Ποιος χωρισμός; Τους τσακώσαμε στην παραλία & είναι full in love!

Μπορεί το τελευταίο διάστημα οι φήμες περί χωρισμού για τον Στράτο Τζώρτζογλου και τη Σοφία Μαριόλα να είχαν φουντώσει όμως το ζευγάρι δείχνει να είναι πιο καλά από ποτέ.

Θυμίζουμε μάλιστα ότι σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό Λοιπόν και στον Παναγιώτη Βαζαίο, ο Στράτος Τζώρτζογλου, είχε κάνει λόγο για μια κρίση στη σχέση του με τη Σοφία Μαριόλα αλλά σε καμία περίπτωση δεν τέθηκε θέμα χωρισμού.

«Εννοείται ότι περάσαμε κρίση στη σχέση μας, είναι μέσα στη λογική του έρωτα. Οι εραστές για να πάρουν φωτιά, πρέπει να περάσουν ένα διάστημα απομάκρυνσης, για να ζητήσουν να ξαναβρεθούνε. Είναι στη φύση του έρωτα. Με τη Σοφία δεν έχουμε μόνο έρωτα όμως, υπάρχει αγάπη γι’ αυτό δεν χωρίσαμε. Η ψυχή της καταλάβαινε ότι έχει πρόβλημα η δική μου ψυχή. Προσπαθούσε να με παρακινήσει να κάνω πράγματα κι εγώ δεν ήθελα ούτε να αλλάξω ρούχα. Της χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τα δύο χρόνια που μου στάθηκε», είχε πει χαρακτηριστικά.

tzortzoglou1.jpg

Οι δυο τους λατρεύουν τα ταξίδια, τόσο σε κοντινούς όσο και σε πιο μακρινούς προορισμούς, την καλή παρέα και το καλό φαγητό και δεν χάνουν ευκαιρία για εξορμήσεις.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε τον ηθοποιό με την σύζυγό του στο OΒI, ένα ολοκαίνουργιο beach bar στον Κάλαμο και έδειχναν να περνούν φανταστικά.

Απόλαυσαν τον ηλιόλουστο καιρό, τη θάλασσα και τις βουτιές τους και δεν έλειψαν στιγμή οι αγκαλιές και τα γέλια, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά τους και όλα ξεπερνιούνται αν υπάρχει αγάπη!

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε από την εξόρμησή τους στην παραλία παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved