Μαρία Αναστασοπούλου: Χώρισε από τον δημοσιογράφο Γιάννη Κολοκυθά μετά από 12 χρόνια σχέσης!
Showbiz

Μαρία Αναστασοπούλου: Χώρισε από τον δημοσιογράφο Γιάννη Κολοκυθά μετά από 12 χρόνια σχέσης!

Πολλές αλλαγές καλείται να διαχειριστεί η Μαρία Αναστασοπούλου τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή! 

Δεν φτάνει το «βελούδινο διαζύγιο» που είχε τηλεοπτικά με τον Γιώργο Παπαδάκη, ήρθε και ένας χωρισμός, στην προσωπική της ζωή για να αλλάξει ξανά τα δεδομένα για τη δημοσιογράφο.

ANASTASOPULOU-KOLOKYTHAS.jpg

Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας με τον επίσης δημοσιογράφο Γιάννη Κολοκυθά, η Μαρία Αναστασοπούλου δηλώνει και πάλι single αφού σύμφωνα με το Secret, η σχέση αυτή έλαβε τέλος.

Το ζευγάρι ήταν μαζί εδώ και 12 χρόνια και η τελευταία φορά που η δημοσιογράφος είχε εκφραστεί δημόσια για τον σύντροφό της ήταν πριν από ακριβώς έναν χρόνο, όταν εκείνος αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ μετά από αρκετά χρόνια και να βρεθεί στο δυναμικό του Open.

manastasopoulou_1587370816_2291354938833599674_533135893.jpg

«Ταλέντο, σπίθα, οξυδέρκεια, καλοσύνη. 9 χρόνια πριν δεν ήξερα ότι μπορούν όλα αυτά υπάρχουν στο πακέτο ενός. Jkpumpkin. Καλή νέα αρχή! Δίπλα σου» είχε γράψει τότε η Μαρία Αναστασοπούλου, δείχνοντας και έμπρακτα στο πρόσωπό του τη στήριξή της σε κάθε του βήμα.

Φαίνεται όμως πως αυτόν τον έναν χρόνο που μεσολάβησε, πολλά άλλαξαν ανάμεσά τους και σύμφωνα με δημοσίευμα πλέον ακολουθούν χωριστούς δρόμους.

Διαβάστε επίσης:

Φινάλε για Παπαδάκη - Αναστασοπούλου: «Βελούδινο το διαζύγιό μας, θα μείνουμε φίλοι...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved