Συγκλονίζει η Βάνα Μπάρμπα: «Κόντεψε να με σκοτώσει, παραλίγο να βγω νεκρή από τα χέρια του»
Showbiz

Συγκλονίζει η Βάνα Μπάρμπα: «Κόντεψε να με σκοτώσει, παραλίγο να βγω νεκρή από τα χέρια του»

Για πρώτη φορά η Βάνα Μπάρμπα αποκαλύπτει σε συνέντευξή της την κακοποιητική συμπεριφορά που υπέστη κατά το παρελθόν από σύντροφό της η οποία, όπως λέει, θα μπορούσε να τής έχει στοιχίσει ακόμα και τη ζωή της. 

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφερόμενη στη μητρότητα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να μεγαλώσει την κόρη της, μίλησε και για τις κακοποιητικές σχέσεις που όλο και πιο συχνά βλέπουμε στις ελληνικές οικογένειες...

Το υπέροχο cocktail φόρεμα της Σταμάτη, η σικάτη Βάνα Μπάρμπα και το μίνι black dress της Ελευθερίου

MPARMPA-MARINELLA.jpg

Με την κόρη της, Φαίδρα

Και τότε πήρε την απόφαση να κάνει μία αποκάλυψη που δεν είχαμε ακούσει από τα χείλη της πριν...

Σκέφτηκες ποτέ να της χαρίσεις ένα αδελφάκι;

Είσαι με τα καλά σου; Μόνο αν είχα μια σταθερή σχέση. Δεν ξανακάνουμε τα ίδια λάθη. Τα παιδιά θέλουν οικογένεια, θέλουν μητέρα και πατέρα. Εγώ μέσα από το παιδί μου έμαθα τι θα πει αγάπη, έμαθα τι θα πει θυσία, τα παράτησα όλα για να τη μεγαλώσω. Δεν είναι όμως λύση το να τα παρατάς όλα. Για μένα θα έπρεπε να υπάρχει ένα σχολείο γονιών. Είναι όλοι ικανοί να μεγαλώσουν παιδιά; Όχι. Όπως δεν μπορεί να γίνεται ένας διάσημος γονέας, έτσι δεν μπορεί και κάποιος που δεν έχει στον ήλιο μοίρα, να είναι ανασφάλιστος και να μην μπορεί να πάει το παιδί του ούτε στον γιατρό. Βλέπεις τώρα πολλές κακομαθημένες μητέρες που λένε «χώρισα γιατί δεν μου έκανε τα χατίρια». Τα καινούρια παιδιά μεγαλώνουν μόνα τους.

Σου ξαναλέω όμως ότι υπάρχει η κακοποίηση στις σχέσεις, που δεν είναι απαραίτητα σωματική αλλά και λεκτική. Μπορεί σε σένα να μην το έχει τολμήσει κανείς…

Κάνεις λάθος. Έχω ζήσει την κακοποίηση μικρή, στα 19 μου, από έντονη ζήλια. Επειδή με κοιτούσαν κόντεψε να με σκοτώσει, παραλίγο να βγω νεκρή από τα χέρια του. Πήγε να με πνίξει με το μαξιλάρι, πνιγόμουν, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ακόμα έχω τραύμα από αυτό, πας να βάλεις ένα μαξιλάρι δίπλα μου και τρομάζω. Στα 19 μου όμως δεν καταλάβαινα πόσο σοβαρό ήταν αυτό που δεχόμουν. Όλοι τα έχουμε περάσει αυτά.

Η δική σου μητέρα, που έφυγε τον Μάιο από τη ζωή, ήταν μια καλή μάνα;

Ήταν μια σκληρή μάνα. Καλύτερα όμως να είναι σκληροί οι γονείς παρά να τα δίνουν όλα χωρίς όρια. Κάνοντας ψυχοθεραπεία τα τελευταία τρία χρόνια έμαθα να βάζω όρια στις σχέσεις μου, δεν ήξερα πώς να το κάνω αυτό.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved