Αποκαλυπτική η Ανδριώτου: «Ο Σπύρος θα μου κάνει πρόταση γάμου στο Παρίσι. Η εγκυμοσύνη είναι...»

NDPPHOTO 

Showbiz

Αποκαλυπτική η Ανδριώτου: «Ο Σπύρος θα μου κάνει πρόταση γάμου στο Παρίσι. Η εγκυμοσύνη είναι...»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου παραχώρησε μία νέα αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα, καθώς και για το ενδεχόμενο του... γάμου!

Συγκεκριμένα, η εξομολογήθηκε στο ένθετο Secret όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της τα τελευταία χρόνια, ενώ παράλληλα μίλησε και για τον μεγάλο της έρωτα με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ανδριώτου – Μαρτίκας: Βρέθηκε το αυτοκίνητό τους στο… Διδυμότειχο! Το δημόσιο «ευχαριστώ»

vrisiida-andriotou.jpg

NDPPHOTO

«Κατ’ αρχάς δεν έχει γίνει καν πρόταση γάμου, αλλά είναι κάτι που το συζητάμε µε τον Σπύρο για το µακρινό μέλλον. Πιστεύω ότι θα µου κάνει πρόταση γάμου στο Παρίσι στις 18 Οκτωβρίου, που είναι η ημέρα γενεθλίων µου, στην Disneyland. Από μικρό παιδί ονειρεύομαι να πάω. Θέλω να είναι ρομαντική η πρόταση. Το φαντάζομαι μετά την παρέλαση της Disneyland σε ένα ρομαντικό δείπνο», αποκάλυψε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

0052_SPIROS_MARTAKIS_VRISIIDA_ANDRIOTOY_1552024.jpg

NDPPHOTO

«Η συγκατοίκηση µε τον Σπύρο πάει πάρα πολύ καλά. Είναι πολύ νοικοκύρης και μάλιστα πολλές φορές, όταν δεν μπορώ εγώ να κάνω τις δουλειές, µε βοηθάει πολύ. Είναι ένας άνδρας που τα έχει όλα. Γεννημένος οικογενειάρχης, δουλευταράς, καλό παιδί, γενναιόδωρος, καλόκαρδος, φιλάνθρωπος».

«Είμαι περήφανη για τον άνδρα που έχω δίπλα µου. Ο Σπύρος στηρίζει πραγματικά όλους τους ανθρώπους που έχει δίπλα του και ανάμεσα σε αυτούς είμαι και εγώ. Είμαι και εγώ έτσι ως άνθρωπος» τόνισε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

martikas-andriotou.jpg

«Μια εγκυμοσύνη είναι καλοδεχούμενη. Όπως γνωρίζεις, είμαι βρεφονηπιοκόμος, λατρεύω τα παιδιά και αν έμενα έγκυος, εννοείται ότι θα το κρατούσα µε τον Σπύρο» εξομολογήθηκε η γνωστή Influencer.

Διαβαστε επίσης:

Σε σοκ η Βρισηίδα Ανδριώτου & ο Σπύρος Μαρτίκας! Τους έκλεψαν το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι τους

Συγκλονίζει η Βρισηίδα Ανδριώτου: «Το σώμα μου μεταμορφώνεται. Να προσέχετε την υγειά σας!»

Βρισηίδα Ανδριώτου: Αυτά τα προβλήματα υγείας έχει μετά το Survivor - «Έχω χονδροπάθεια, αυχενικό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved