Έλενα Τσαγκρινού: Ανέβασε το πιο τρυφερό βίντεο, την ώρα που «κλωτσάει» στην κοιλίτσα το μωρό!
Showbiz

Έλενα Τσαγκρινού: Ανέβασε το πιο τρυφερό βίντεο, την ώρα που «κλωτσάει» στην κοιλίτσα το μωρό!

Όπου να 'ναι, η Έλενα Τσαγκρινού ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα του μαιευτηρίου για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, που θα είναι αγοράκι, όπως η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της. 

Η όμορφη τραγουδίστρια δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της, όπως και ο σύντροφός της, ο Dj Stephan ο οποίος μάλιστα είναι πολύ υποστηρικτικός και περιμένει και εκείνος πώς και πώς να έρθει στον κόσμο το μωρό τους που αναμένεται να έρθει σε περίπου έναν μήνα αφού η Έλενα Τσαγκρινού διανύει την 32η εβδομάδα κύησης.

tsagkrinou.jpg

Η ίδια η Έλενα Τσαγκρινού είχε αποκαλύψει τόσο το φύλο του μωρού όσο και το όνομα που θα του δώσει: «Είναι αγοράκι, ειλικρινά δεν το περίμενα ότι θα έχω αγόρι. Ό,τι και να ερχόταν δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά αγορομάνα δεν με περίμενα. Ο Κώστας αρχικά (Dj Stephan) σκεφτόταν κοριτσάκι. Θα τον ονομάσουμε Ηρακλή» είχε πει και πλέον μετράει αντίστροφα για τη μαγική στιγμή που ο μικρός πρίγκιπάς της θα έρθει στον κόσμο και θα τον κρατήσει για πρώτη φορά αγκαλιά.

Η ίδια μαζί με τον σύντροφό της απαθανάτισαν μία πολύ όμορφη στιγμή τους, όταν ο μικρούλης άρχισε να κλωτσάει μέσα στην κοιλιά και οι δυο τους κάθισαν να χαζεύουν τις κινήσεις τους, λίγο πριν έρθει στον κόσμο.

Δείτε το τρυφερό αυτό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved