Μουτάφη: Τι δήλωνε 1 χρόνο πριν την υιοθεσία του γιου της για την απόκτηση παιδιού-«Θέλει ψυχραιμία»
www.ndpphoto.gr
Showbiz

Μουτάφη: Τι δήλωνε 1 χρόνο πριν την υιοθεσία του γιου της για την απόκτηση παιδιού-«Θέλει ψυχραιμία»

Η Ελισάβετ Μουτάφη την 1η Σεπτεμβρίου του 2018 ανέβηκε στη Σαντορίνη τα σκαλιά της εκκλησίας με τον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή και ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί.  

Η επιθυμία της αυτή δεν έσβησε ποτέ και παρ' όλο που πολύ λίγοι άνθρωποι το γνώριζαν, εκείνη μαζί με τον άντρα της ζωής της έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου ο Δημήτρης, ο υιοθετημένος -πλέον- γιος τους να έρθει στο σπίτι και να αλλάξει για πάντα την καθημερινότητά τους.

Ελισάβετ Μουτάφη - Μάνος Νιφλής: Υιοθέτησαν ένα αγοράκι από την Αφρική! Η πρώτη φωτό του!

Ανοίγοντας την καρδιά της στην εφημερίδα Real L!fe πριν από ακριβώς έναν χρόνο, η ηθοποιός είχε παραδεχτεί ότι ήθελε να γίνει μανούλα, επισημαίνοντας όμως πως δεν ήθελε όλο αυτό να γίνει ψυχαναγκασμός για την ίδια και τον άντρα που αγαπά... Δείτε τι έλεγε τότε...

moutafi.jpg

Σας απασχόλησε το θέμα ενός παιδιού;

Υπάρχουν δύο υπέροχα κορίτσια (σ.σ. από τον σύζυγό της Μάνο Νιφλή) και μια υπέροχη μαμά φυσικά, το θέλουμε και θα μείνω εκεί. Στο ότι το θέλουμε και θα δείξει. Καλό είναι σε αυτά τα θέματα να μην υπάρχει ψυχαναγκασμός... Το θέμα είναι να γίνει και να το θες και να συνεχίσει έτσι. Όχι να γίνεται ψυχαναγκασμός.

Η αλήθεια είναι ότι ένα παιδί αλλάζει τη ζωή σου…

Ακριβώς! Φαντάσου να είσαι ψυχαναγκαστικός από πριν. Θέλει ψυχραιμία, ηρεμία και θα έρθει.

moutafi.jpg

O μικρός Δημήτρης που υιοθετήθηκε από τον Μάνο Νιφλή και την Ελισάβετ Μουτάφη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved