Γιώργος Σαμπάνης - Ιωάννα Σαρρή: Η αλήθεια για τον γάμο τους & το μονόπετρο στο χέρι του μοντέλου
Showbiz

Γιώργος Σαμπάνης - Ιωάννα Σαρρή: Η αλήθεια για τον γάμο τους & το μονόπετρο στο χέρι του μοντέλου

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Είναι όμως έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; 

Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day, ο Γιώργος Σαμπάνης είχε κάνει πρόταση γάμου στην καλλονή σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή.

Σαμπάνης - Σαρρή: Χεράκι-χεράκι στα σοκάκια της Μυκόνου - Η νέα εμφάνιση που συζητήθηκε!

Το ζευγάρι είχε βρεθεί στη Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και η κάμερα του Mykonos Live Tv τους απαθανάτισε πιο ερωτευμένους από ποτέ.

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή απόλαυσαν τη βόλτα τους στα στενάκια της Μυκόνου χέρι χέρι.

Ο Πέτρος Νάζος μάλιστα είχε μιλήσει ζωντανά στο Happy Day και αποκάλυψε πως ο Γιώργος Σαμπάνης φαίνεται πως έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Σαρρή, καθώς το μοντέλο φορούσε ένα τεράστιο μονόπετρο που το τσάκωσε η κάμερα.

Ο τραγουδιστής είχε πει σε συνέντευξή του στο παρελθόν: «Το σημαντικό είναι ότι στην σχέση μου υπάρχει ηρεμία και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια συνθήκη πολύ σοβαρή. Έχουμε σκεφτεί και τον γάμο με την Ιωάννα (Σαρρή), έχουμε σκεφτεί διάφορα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα βγει να πει τέτοια πράγματα στις κάμερες. Αν γίνει πάντως θα το μάθετε, δεν θα το κρύψουμε».

sabanis.jpeg

Ωστόσο, παρά τις δηλώσεις και τα δημοσιεύματα για τη σχέση τους, ρεπορτάζ από την εφημερίδα Real Life αναφέρει πως ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή δεν κάνουν σχέδια για τον γάμο τους, παρά μόνο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές για τις οποίες και ανυπομονούν, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής έχει ένα αρκετά πιεσμένο πρόγραμμα λόγω της περιοδείας του.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved