Βέρα Μακρομαρίδου-Ανέβασε φωτό από το γαμήλιο πάρτι δίπλα στη θάλασσα: «Να το ζείτε όπως σας αρέσει»
Showbiz

Βέρα Μακρομαρίδου-Ανέβασε φωτό από το γαμήλιο πάρτι δίπλα στη θάλασσα: «Να το ζείτε όπως σας αρέσει»

Μία μόλις μέρα μετά το γαμήλιο πάρτι και τους όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης που αντάλλαξε με τον επίσης ηθοποιό Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, η Βέρα Μακρομαρίδου ανέβασε υπέροχες φωτογραφίες από αυτές τις μαγικές στιγμές που έζησε με τον άντρα που αγαπά και αγαπημένους της φίλους... 

Η όμορφη ηθοποιός η οποία είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Καισαριανής, μόλις προχθές το... ξανάκανε, αυτή τη φορά για να το γιορτάσει μαζί με φίλους.

Βέρα Μακρομαρίδου-Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: Αντάλλαξαν όρκους δίπλα στη θάλασσα-Το ξέφρενο πάρτι

«Το (ξανά) κάναμε αλλά αυτή τη φορά για την τρέλα και το πάρτυ! Επειδή όμως όλα αυτά δεν μπορούν να αποτυπωθούν όπως τα ζήσαμε, παραθέτω τον ρομαντισμό -και το κέφι- του πράγματος… Να το ζείτε όπως σας αρέσει και να μην ακούτε κανέναν!» έγραψε στη λεζάντα των υπέροχων φωτογραφιών που ανέβασε με τις πιο όμορφες στιγμές που έζησε στο γαμήλιο πάρτι.

Αυτό είχε στηθεί δίπλα στη θάλασσα και η νύφη η οποία είχε επιλέξει ένα εντυπωσιακό λευκό ντεπιές έφτασε στην παραλία με τζετ σκι.

Ακόμα και η τούρτα ήταν... ξεχωριστή αφού αντί για πολυώροφη όπως συνηθίζεται να είναι οι γαμήλιες τούρτες ήταν... προφιτερόλ που έδειξαν να απολαμβάνουν όλοι. Ποιος άλλωστε μπορεί να αντισταθεί στη σοκολάτα;

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η ευτυχισμένη νύφη:

https://www.instagram.com/p/C9aWma6oAOj/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved