Showbiz

Νίκος Ψαρράς για Διάφανη Αγάπη: «Η υπόθεση μοιάζει με την ταινία Αόρατος εραστής»

Ένα γεμάτο καλοκαίρι είναι το φετινό για τον αεικίνητο Νίκο Ψαρρά. Ο σπουδαίος ηθοποιός ο οποίος έχει κερδίσει τις καρδιές των θεατών, μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για την ταινία «Υπάρχω» που αναφέρεται στη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.

Τηλεοπτικά, μετά τη μεγάλη επιτυχία στη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1, έχεις ξεκινήσει γυρίσματα για τη «Διάφανη αγάπη» του Alpha.

Πρόκειται για την ιταλική σειρά «Porta Rossa», της οποίας έχουν πάρει τα δικαιώματα στην Ελλάδα. Η ιστορία εξελίσσεται μέσα σε ένα αστυνομικό τμήμα, όπου βλέπουμε τη δολοφονία ενός συναδέλφου (τον υποδύεται ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης), του οποίου η ψυχή πάει να φύγει, αλλά τελικά δεν φεύγει. Γιατί βλέπει ότι η γυναίκα του διατρέχει έναν φοβερό κίνδυνο και απειλείται από τον ίδιο δολοφόνο που σκότωσε και αυτόν. Η υπόθεση μοιάζει με την ταινία «Αόρατος εραστής» με τον Πάτρικ Σουέιζι, που είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Το σίριαλ αυτό έχει κάνει τρεις κύκλους επεισοδίων στην Ιταλία. Θα έχει συνολικά 32 επεισόδια.

Ψαρράς: «Είπα στο γιο μου ότι θέλω να φύγει, αν αυτό δεν πιάσει και του επιτεθεί κάποιος να...»

Μίλησε μας για τον ρόλο σου.

Υποδύομαι τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος ο οποίος είχε τον πρωταγωνιστή σαν παιδί του. Είναι ένα πολύ καλογραμμένο σίριαλ, με μικρές και γρήγορες σκηνές και πολύ ωραίες παράλληλες ιστορίες. Θα παίζεται μια φορά την εβδομάδα και έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε επτά ημέρες γύρισμα για το κάθε επεισόδιο - αυτό δεν υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση, είναι εξαιρετικά σπάνιο. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στην Αττική και αρκετά από αυτά στον Πειραιά και στη Δραπετσώνα.

Παράλληλα συμμετέχεις στην ταινία «Υπάρχω» για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, με πρωταγωνιστή τον Χρηστό Μάστορα.

Παίζω τον Λαμπρόπουλο, που ήταν από τους ανθρώπους της πρώτης δισκογραφικής του Καζαντζίδη, πριν πάει στη Μίνως ΕΜΙ. Ανυπομονούμε για την προβολή της, , είπε ο Νίκος Ψαρράς στην εφημερίδα Real Life.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ψαρράς: «Πήγαμε οικογενειακώς ταξίδι στην Ιαπωνία και ο γιος μου μού τα έχωσε, γιατί…»

Νίκος Ψαρράς: «Ο γιος μου, μού έκανε διάφορα χουνέρια, με ξέσκισε»

Νίκος Ψαρράς στο gossip-tv: «Ο ηθοποιός παίζει στο φως - Εκτίθεται και άρα... κρίνεται»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved