Νίκος Ψαρράς: «Με κάποιους ανθρώπους οι ζωές μας μπλέκονται και είναι σαν μια ζωή»
Showbiz

Νίκος Ψαρράς: «Με κάποιους ανθρώπους οι ζωές μας μπλέκονται και είναι σαν μια ζωή»

Ο ταλαντούχος πρωταγωνιστής Νίκος Ψαρράς μιλά για την αγαπημένη του σύζυγο, τη σκηνοθέτιδα Έλενα Καρακούλη, με την οποία συμπορεύεται 12 χρόνια.

Πόσα χρόνια είσαι μαζί με τη σε τη σκηνοθέτιδα Ελενα Καρακούλη;

elena-karakoylh-nikos-psarras.jpg

Νίκος Ψαρράς στο gossip-tv: «Ο ηθοποιός παίζει στο φως - Εκτίθεται και άρα... κρίνεται»


Με την Έλενα είμαστε μαζί δώδεκα χρόνια και έντεκα παντρεμένοι. Οι σχέσεις έχουν τα up και τα down τους. Προσπαθείς όμως να κρατάς τη σχέση σου όσο πιο up γίνεται. Και όταν μιλάς με τον άνθρωπό σου, τα θέματα λύνονται, όποια και να είναι. Με την Έλενα προχωράμε μαζί, είμαστε καλά, έχουμε την οικογένειά μας. Δουλεύουμε μαζί, ετοιμάζουμε την πέμπτη μας παράσταση. Θα κάνουμε το «True West» του Σαμ Σέπαρντ, από τις 8 Οκτωβρίου, στο θέατρο «Χώρα». Με κάποιους ανθρώπους οι ζωές μας μπλέκονται και είναι σαν μια ζωή. Ετσι είναι και με την Ελενα.

Μίλησε μας για την παράσταση

Ψαρράς: «Είπα στο γιο μου ότι θέλω να φύγει, αν αυτό δεν πιάσει και του επιτεθεί κάποιος να...»

nikos-psarras-eleana-karakouli.jpg


Είναι ένα από τα πιο ωραία έργα του Σέπαρντ, το έγραψε σε μεγάλη ηλικία. Ήθελε να γράψει ένα έργο για τη διπλή προσωπικότητα που είχε ο ίδιος - από τη μία ήταν ένας επιτυχημένος σεναριογράφος ηθοποιός του Χόλιγουντ και από την άλλη είχε κληρονομήσει από τον πατέρα το DNA του μέθυσου, του αλήτη, του κλεφτρονιού, του απατεώνα. Και τότε έγραψε ένα ευφυέστατο, για μένα, έργο. Δύο αδέρφια που δεν έχουν ειδωθεί για πέντε χρόνια βρίσκονται στο σπίτι της μάνας τους η οποία έχει πάει διακοπές στην Αλάσκα. Αρχίζει ένας αλληλοσπαραγμός ενώ από τη μέση του έργου και μετά οι ρόλοι αντιστρέφονται. Το ρεμάλι αναλαμβάνει να γράψει ένα σενάριο για το Χόλιγουντ και τρώει τη δουλειά του μικρού αδερφού και ο μικρός βγάζει όλο τον αρρωστημένο εαυτό του μέθυσου και του φονιά. Το έργο, αν και ακούγεται σκοτεινό, έχει πάρα πολύ χιούμορ. Είναι από αυτά τα έργα που οι ηθοποιοί παίζουν ωραία μπάλα. Παίζω τον μεγάλο αδερφό, τον μικρό παίζει ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης τον παραγωγό του Χόλιγουντ ο Νέστορας Κοψιδάς και η Αλεξάνδρα Παντελάκη κάνει τη μάνα μας, είπε ο Νίκος Ψαρράς στην εφημερίδα Real Life.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ψαρράς: «Πήγαμε οικογενειακώς ταξίδι στην Ιαπωνία και ο γιος μου μού τα έχωσε, γιατί…»

Νίκος Ψαρράς: «Ο γιος μου, μού έκανε διάφορα χουνέρια, με ξέσκισε»

Ψαρράς: «Όταν αλληθωρίζεις από ατελείωτη αγάπη» - Η φωτό με τον γιο του που θα σε κάνει να λιώσεις!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved