Showbiz

Κι όμως η Βρισηίδα Ανδριώτου ξέρει πότε θα της κάνει πρόταση γάμου ο Σπύρος Μαρτίκας

Πολύ κοντά στην επισημοποίηση της σχέσης τους φαίνεται να βρίσκονται το μοντέλο Βρισηίδα Ανδριώτου και ο σύντροφός της, Σπύρος Μαρτίκας.

«Κατ’ αρχάς δεν έχει γίνει καν πρόταση γάμου, αλλά είναι κάτι που το συζητάμε με τον Σπύρο για το μακρινό μέλλον», αναφέρει η ίδια στο Secret και προσθέτει: «Πιστεύω ότι θα μου. κάνει πρόταση γάμου στο Παρίσι στις 18 Οκτωβρίου, που είναι η ημέρα γενεθλίων μου, στην Disneyland. Από μικρό παιδί ονειρεύομαι να πάω. Θέλω να είναι ρομαντική η πρόταση. Το φαντάζομαι μετά την παρέλαση της Disneyland σε ένα ρομαντικό δείπνο».

Βρισηίδα Ανδριώτου: Αυτά τα προβλήματα υγείας έχει μετά το Survivor - «Έχω χονδροπάθεια, αυχενικό»

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και πλέον συγκατοικούν στον Πειραιά, με την ίδια να δηλώνει στο Secret ότι «η συγκατοίκηση με τον Σπύρο πάει πάρα πολύ καλά. Είναι πολύ νοικοκύρης και μάλιστα πολλές φορές, όταν δεν μπορώ εγώ να κάνω τις δουλειές, με βοηθάει πολύ. Είμαι περήφανη για τον άνδρα που έχω δίπλα μου. Ο Σπύρος στηρίζει πραγματικά όλους τους ανθρώπους που έχει δίπλα του και ανάμεσα σε αυτούς είμαι και εγώ. Είμαι και εγώ έτσι ως άνθρωπος» σημειώνει. Η Βρισηίδα απαντά και για το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης, δηλώνοντας πως «είναι καλοδεχούμενη. Είμαι βρεφονηπιοκόμος, λατρεύω τα παιδιά και αν έμενα έγκυος, εννοείται ότι θα το κρατούσα με τον Σπύρο».

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, μας είπε: «Εχω μια εταιρεία με τσάντες, η οποία πάει αρκετά καλά. Ετοιμάζω άλλη μια εταιρεία και σκέφτομαι να ασχοληθώ με real estate, γιατί είναι κάτι που μας αρέσει με τον Σπύρο».

Διαβάστε επίσης:

Πρόβα νυφικού για την Βρισηίδα Ανδριώτου - Αποκλειστικές φωτό με τον Σπύρο Μαρτίκα στο πλευρό της

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Γιατί να χαιρετίσω τη Μαρία Αντωνά; Ούτε την Ελένη Μενεγάκη θα χαιρετούσα έτσι»

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ποσώς με ενδιαφέρει που χώρισε η Αντωνά με τον Σοϊλέδη»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved