Τζώρτζια Κεφαλά: «Δεν ψωνίστηκα από την επιτυχία των ΜΠΛΕ»
Showbiz

Τζώρτζια Κεφαλά: «Δεν ψωνίστηκα από την επιτυχία των ΜΠΛΕ»

Η Τζώρτζια Κεφαλά, μιλά για τα παιδικά της χρόνια, το τραγούδι και τις επιτυχίες αλλά και τους δύο γιούς της που είναι μουσικοί.

Η Τζώρτζια Κεφαλά κατάγεται από την Πάρο από παππούδες ψαράδες και ναυτικούς, και από την πλευρά του μπαμπά της έχει ρίζες από τη Μικρά Ασία, από όπου η οικογένεια ταξίδεψε στη Δράμα, για να περάσει από το Πέραμα στη Νέα Ερυθραία και να εγκατασταθεί στο Κολωνάκι. Εκεί μεγάλωσε.

201211232231470.3675_TZORTZIA_KEFALA_23112012.jpg

«Τα δύο μου αδέρφια είναι γεννημένα στην Αυστραλία, έχουν την υπηκοότητα. Εγώ είμαι γεννημένη εδώ. Οι γονείς μου μετανάστευσαν και τα μεγαλύτερα αδέλφια μου γεννήθηκαν εκεί», λέει στην εφημερίδα Απογευματινή.

Τζώρτζια Κεφαλά: Χωρίζει μετά από 27 χρόνια γάμου και το ανακοίνωσε η ίδια

Οι γιοι της έχουν ηλικία 19 ετών ο Αντώνης και 15 ετών ο Άγγελος και, φυσικά, είναι και οι δύο μουσικοί. «Έχουμε πολύ ωραία σχέση. Δεν τους είπα ποτέ “μελετήστε” και παρ’ όλα αυτά είναι άριστοι και οι δύο!». Έχει ατέλειες και τις παραδέχεται. Η μαρκίζα ποτέ δεν την ενδιέφερε. Τη διακρίνει μια φυσική συμπεριληπτικότητα, καταλαβαίνει και αποδέχεται τους άλλους. «Το θεωρώ εξαιρετικά δημοκρατικό. Όταν κάποιος γίνεται ορατός, αλλάζει όλη του η ενέργεια, η στάση. Σε βλέπω, αντιλαμβάνομαι, κατανοώ». 4Στα αρνητικά της λέει ότι «δεν είναι πάντα θετικό να αποφεύγω τη σύγκρουση. Πρέπει κάποια στιγμή να ορθώνεις ανάστημα και να θέτεις τους όρους. Το τραγούδι “Δεν θέλω να μιλάς” είναι οριοθετικό».

201707020154150.9578_TZORTZIA_KEFALA_172017.jpg

Δεν φοβάται να τσαλακωθεί όταν αφηγείται πως στα δύσκολα χρόνια «μέχρι και σκάλες έχω σφουγγαρίσει, παιδιά έχω φυλάξει, έχω δουλέψει σερβιτόρα, εννοείται. Παρέδιδα μαθήματα φωνητικής...». Η πρώτη της επιτυχία ήρθε «το 2000, όταν κυκλοφόρησε το “Πιάνω φωτιά” και το “Δεν θέλω να μιλάς”. Άρχισα να ζω το μπαμ που δημιουργήθηκε στα 29 μου χρόνια. Είχα λύσει τότε τα υπαρξιακά μου, ερχόμουν από ένα πεδίο καλά χτισμένο. Η έκθεση αυτή στην επιτυχία με βρήκε προετοιμασμένη». Ψωνίστηκε από την επιτυχία των Μπλε; «Ποτέ μου, για αυτό και μείναμε ενωμένοι τόσα χρόνια με την ομάδα. Τόσο διαφορετικοί άνθρωποι 30 χρόνια μαζί δεν είναι εύκολο.

Τζώρτζια Κεφαλά: Μιλά για το βαφτιστήρι της, τον αναρριχητή που έχασε τη ζωή του στα Τζουμέρκα

201602251230320.7362_TZORTZIA_KEFALA_24022016.jpg

Το 2003 ήμασταν πια τοπ». Από τις δύσκολες στιγμές της ήταν «η οικονομική ανασφάλεια, να φτάνεις οικονομικά στο μηδέν. Να έχεις δύο παιδιά και να βλέπεις μηδέν στον λογαριασμό ειδικά την περίοδο της COVID. Κάποιες φορές έφτανε στα όρια “υπάρχω, δεν υπάρχω, δεν πάω σούπερ μάρκετ γιατί δεν έχω”»

Διαβάστε επίσης:

Βαρύ πένθος για την Τζώρτζια των Μπλε: Η συγγένεια με τον 21χρονο σκιέρ που σκοτώθηκε στα Τζουμέρκα

Συγκλονισμένη η Σκορδά με τα λόγια της Τζώρτζιας για τον 21χρονο σκιέρ που σκοτώθηκε στα Τζουμέρκα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved