Showbiz

Ντίνος Σιωμόπουλος: «Κοιμάμαι και ξυπνάω με την εικόνα του γιου μου και της κόρης μου στο μυαλό»

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του MEGA Σαββατοκύριακο, μιλάει για τη σημαντικότητα της οικογένειας και εξομολογείται πόσο τυχερός νιώθει που έγινε πατέρας.

Πώς καταφέρνετε να συνδυάζετε τα επαγγελματικά με τις οικογενειακές υποχρεώσεις;

«Η αλήθεια είναι ότι όποιος πει πως έχει εύκολη απάντηση σε αυτό το ερώτημα, δεν θα τον πιστέψω. Από την άλλη, οφείλω στην οικογένειά μου, παρά το βεβαρυμένο πρόγραμμα που έχω λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, να βρίσκω πάντα χρόνο να περνάω μαζί τους. Κοιμάμαι και ξυπνάω με την εικόνα του γιου μου και της κόρης μου στο μυαλό και στη σκέψη μου, αλλά είναι πιο σημαντικό να περνάς χρόνο μαζί τους, γιατί και τα παιδιά αυτό θέλουν, να είναι με τους γονείς τους όσο περισσότερο μπορούν».

Ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα που σας έχουν διδάξει τα παιδιά σας;

«Κάθε πρωί που ξυπνάω για να πάω στη δουλειά μου σκέφτομαι ότι έχω ευθύνη απέναντι τους, να κάνω το καλύτερο και να τα μεγαλώσω με τις ίδιες αρχές που με μεγάλωσαν και οι δικοί μου γονείς. Από τότε που γεννήθηκαν δεν άλλαξε απλώς η καθημερινότητά μου αλλά η ίδια μου η ζωή. Ομόρφυνε, απέκτησε νόημα και χ σκοπό. Καλές είναι και οι επαγγελματικές επιτυχίες, καλή είναι και η αναγνωρισιμότητα, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τη χαρά που σου δίνουν τα παιδιά. Αισθάνομαι τυχερός που έγινα πατέρας και ευχαριστώ και τη γυναίκα μου, Ντόρη, που είναι τόσο καλή σύντροφος και μάνα».

Η αποκάλυψη του Ντίνου Σιωμόπουλου σοκάρει: «Θα με είχε σκοτώσει και εμένα και τα παιδιά μου»

Ποιο είναι το αγαπημένο σας μέρος για να χαλαρώνετε ως οικογένεια;

«Από την απάντησή μου θα καταλάβετε! Τον γιο μας Γιάννη, ο οποίος στις 13 Αυγούστου θα κλείσει τα 4 έτη, τον πήγαμε στη θάλασσα- ενώ ήταν μόλις 7 ημερών, και με την κόρη μας Αγνή, που γεννήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2021, Πρωτοχρονιά, ήμασταν στην παραλία. Άρα μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί ότι η θάλασσα είναι ο αγαπημένος μας προορισμός. Βέβαια εγώ, μέχρι να γνωρίσω τη γυναίκα μου, θα έλεγα ότι ήμουν περισσότερο άνθρωπος του βουνού παρά της θάλασσας. Αλλά η ζωή έχει όμορφες εκπλήξεις και αλλαγές».

Είστε λάτρης των σπορ. Τι σας γοητεύει στον αθλητισμό;

«Όσο και αν ακούγεται περίεργο, αθλητισμός και δημοσιογραφία, ή καλύτερα πρωταθλητισμός και δημοσιογραφία, έχουν πάρα πολλά κοινά. Στον πρωταθλητισμό για να διακριθείς θα πρέπει να είσαι επίμονος, να δουλεύεις πολύ, να λατρεύεις αυτό που κάνεις, να σηκώνεσαι όταν πέφτεις κάτω, να μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια και να γίνεσαι κάθε μέρα όλο και καλύτερος. Νομίζω ότι όλα αυτά απαιτεί και η δημοσιογραφία. Από μικρό παιδί ήμουν ταυτισμένος με τον πρωταθλητισμό με ό,τι και αν έχω ασχοληθεί. Είτε αυτή είναι η σκοποβολή είτε το αλπικό σκι, είτε το ποδόσφαιρο, η αναρρίχηση, το Stand Up Paddle και πολλά ακόμη αθλήματα που έχω γνωρίσει. Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και είναι απαραίτητο συστατικό για την υγεία μας, ψυχική και σωματική. Ωστόσο και αυτός έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της οικογένειας. Σε αυτή τη φάση, ό,τι κάνω είναι με την οικογένεια μαζί. Γι’ αυτό και επιλέγουμε να πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία της Αττικής για να απολαύσουμε το SUP και το Wing Foil και να παίξουμε με τα παιδιά μας», είπε ο Ντίνος Σιωμόπουλος στο ΒΗmagazino.

Διαβάστε επίσης:

Ντίνος Σιωμόπουλος: «Παλαιότερα μου είχαν κάνει πρόταση για ψυχαγωγία. Δεν θα έπαιρνα αυτό το ρίσκο»

Ντίνος Σιωμόπουλος: θα λιώσετε! Η πιο τρυφερή στιγμή με τα παιδιά του!

Ντίνος Σιωμόπουλος: «Αισθάνομαι, όμως, πολύ τυχερός που κατάφερα να κάνω οικογένεια»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved