Χασαπόπουλος-Βούλγαρη: Το μπέρδεμα με Μπάρκα, η καλοδεχούμενη Σκορδά & οι τηλεοπτικές... αποκαλύψεις
Media

Χασαπόπουλος-Βούλγαρη: Το μπέρδεμα με Μπάρκα, η καλοδεχούμενη Σκορδά & οι τηλεοπτικές... αποκαλύψεις

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη αποχαιρέτησαν την Παρασκευή 12/7 το τηλεοπτικό κοινό και έδωσαν ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

Μέχρι τότε όμως τι γίνεται με τις υπόλοιπες εκπομπές του Mega, πρωί και μεσημέρι; Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Summer's Cool είπε μεταξύ άλλων: «Το Σεπτέμβριο κανονικά μέχρι τις 9 και μισή. Μου ήρθε αυθόρμητα και είπα για τη Δανάη γιατί νόμιζα ότι τελειώνουμε όλοι. Εμένα όλοι μου αρέσουν, εγώ έτσι κι αλλιώς ενημέρωση κάνω οπότε καλύτερα να μην μπαίνω σε άλλα χωράφια».

Φινάλε για Χασαπόπουλο-Βούλγαρη! «Εσύ έμαθα θα πας στην άλλη εκπομπή, δεν θα είσαι εδώ το Σεπτέμβρη»

voulgari-xasapopoulos.jpg

Και για να μην... προδώσει κάτι που δεν πρέπει, το έτερον τηλεοπτικό του ήμισυ, η Ανθή Βούλγαρη είπε από την πλευρά της: «Δεν ξέρω τι θα γίνει, περιμένουμε κι εμείς τις ανακοινώσεις του σταθμού αλλά έχει άλλη χάρη να ξυπνάς πιο αργά».

Η Ανθή κλήθηκε να μιλήσει για την έλευση της Φαίης Σκορδά στην πρωινή ζώνη του Mega, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κι αυτό το έχω ακούσει, τη Φαίη την αγαπώ, τη συμπαθώ πολύ, θα είναι ωραία να δίνουμε σκυτάλη. Σε όποιον και να δίνουμε σκυτάλη είναι ωραίο, δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν, το θέμα είναι ότι γινόμαστε όλοι μια ομάδα και προσπαθούμε για το καλύτερο».

Όσο για τα πολύ ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ που παρακολουθήσαμε με παρουσιάστρια την ίδια, κυρίως με θέμα την τραγωδία στα Τέμπη τη σεζόν που πέρασε, η Ανθή Βούλγαρη σχολίασε: «Δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι ακόμα αλλά η αλήθεια είναι ότι θα με ενδιέφερε πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved