Βανδή-Μπισμπίκης: Η selfie από παραλία στην Κρήτη, ξαπλωμένοι σε πετσέτα στην άμμο!
Showbiz

Βανδή-Μπισμπίκης: Η selfie από παραλία στην Κρήτη, ξαπλωμένοι σε πετσέτα στην άμμο!

Στα απλά κρύβεται η ευτυχία και φαίνεται πως η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης το ξέρουν πολύ καλά αυτό, ειδικά αυτές τις μέρες που βρίσκονται στον αγαπημένο τους προορισμό, την Κρήτη. 

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός τις τελευταίες μέρες έχουν ένα κενό από τις υποχρεώσεις τους και απολαμβάνουν την ηρεμία και την ξεγνοιασιά των διακοπών τους σε παραλιακό μέρος, όχι πολυσύχναστο και πολύβουο, στο Νότιο Ρέθυμνο.

«Χαλαρώνω με το κοριτσάκι μου» - Δέσποινα Βανδή & Μελίνα Νικολαΐδη, μια μοναδική σχέση μαμάς - κόρης

vandi-mpismpikis.jpg

Μάλιστα, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται εκεί εδώ και αρκετές εβδομάδες και η Δέσποινα Βανδή χρειάστηκε να τον αφήσει για λίγο προκειμένου να είναι παρούσα στον μεγάλο τελικό του J2US όπου ήταν κριτής.

Με το που ολοκλήρωσε όμως και αυτές τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις έφυγε ξανά για τον επίγειο παράδεισό της, ένα μέρος που λάτρεψε μέσα από τα μάτια του αγαπημένου της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει κάνει τατουάζ στο πόδι του τον χάρτη του νησιού της καρδιάς του.

Οι δυο τους λοιπόν απολαμβάνουν μακριά από όλους και όλα όμορφες και χαλαρές στιγμές, κάνοντας μία παύση από ό,τι και αν τους αγχώνει, ή τους ταλαιπωρεί, αφήνοντας για λίγο στην άκρη κάθε σκοτούρα.

Σε μία αυθόρμητη στιγμή τους στην παραλία σήμερα (15/7) η Δέσποινα Βανδή «τρύπωσε» στην αγκαλιά του αγαπημένου της, σήκωσε το κινητό και έβγαλε μία selfie που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved