Ζαφειράκου: Ο πρώην σύζυγός της, Ανδρέας Κομπόσης απαντά για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας
Showbiz

Ζαφειράκου: Ο πρώην σύζυγός της, Ανδρέας Κομπόσης απαντά για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Για «φαιδρά» δημοσιεύματα κάνει λόγο ο πρώην σύζυγός της Φαίης Ζαφειράκου, Ανδρέας Κομπόσης μετά την έκταση που πήρε η είδηση πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από την ίδια.

Ο στιχουργός αναφερόμενος σε όλα όσα γράφονται από νωρίς το πρωί της Τρίτης (16-07) ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία από την παραλία κι έγραψε:

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός ξυλοκόπησε τον σύζυγό της και προκάλεσε ζημιές στο ξενοδοχείο που έμεναν

«Καλημέρα, στο πλαίσιο των φαιδρων δημοσιευμάτων η απάντηση μας σήμερα το πρωί από την παραλία. Καλά μπάνια και καλές διακοπές σε όλες και όλους».

zafeirakou-komposis-(4).jpg

Με αυτόν τον τρόπο ο Ανδρέας Κομπόσης θέλησε με τον δικό του τρόποι να διαψεύσει την είδηση του ξυλοδαρμού

Θυμίζουμε πως το eviathema.gr στο δημοσίευμά του ανέφερε πως ο καυγάς ξεκίνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρισκόταν το ζευγάρι για ολιγοήμερες διακοπές. Η ηθοποιός για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο άρχισε να σπάει τα πάντα μέσα στο δωμάτιο, να βρίζει και να χτυπάει τον σύζυγό της.

Οι ένοικοι του ξενοδοχείου αλλά και οι υπεύθυνοι ειδοποίησαν την αστυνομία οπού λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί του Α.Τ. Καρύστου συνέλαβαν την ηθοποιό ενώ ο σύζυγός της είχε σημάδια στο πρόσωπο και έντονες κοκκινίλες που μαρτυρούσαν ότι προηγήθηκε άγρια μάχη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η εικόνα του δωματίου αυτό μαρτυρούσε αφού μέσα βρίσκονταν σπασμένα γυαλιά και τζάμια και καθρέφτες.
Η ηθοποιός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και αφού έδωσε την αρχική της κατάθεση αφέθηκε αργά το βράδυ ελεύθερη με εντολή της εισαγγελίας Χαλκίδας.

Κι όμως για τη Φαίη Ζαφειράκου γράφτηκε το τραγούδι του Αδαμαντίδη «Στην καρδιά»

Φαίη Ζαφειράκου: Το κορίτσι από τη σειρά «Της αγάπης μαχαιριά» μέχρι… σήμερα! Πού βρίσκεται; (Pics)

Φαίη Ζαφειράκου: Μιλά για τις αιτίες του χωρισμού της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved