Μαρία Ηλιάκη: Με λευκό ολόσωμο μαγιό και salty hair στην παραλία – Οι φωτό χωρίς ρετούς
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Με λευκό ολόσωμο μαγιό και salty hair στην παραλία – Οι φωτό χωρίς ρετούς

Μπορεί ακόμη να μην έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Μαρία Ηλιάκη όμως μας χάρισε ένα μοναδικό στιγμιότυπο!

Μέσα από μια φωτογραφία μας έδειξε τόσο το ιδανικό beach look όσο και την εικόνα της δίχως ίχνος ρετούς.

Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της πήγε για 1η φορά σχολείο & εκείνη δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει!

marakiiliaki_1684390547_3105215433840694231_194727078.jpg

Εξάλλου η Μαρία Ηλιάκη είναι πολύ μακριά από όλο αυτό με τις επεξεργασμένες φωτογραφίες καθώς στα social της θα δεις πολλά βίντεο στα οποία είναι χωρίς μακιγιάζ και «πειράγματα».

Αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία από την παραλία. Ποζάρει με το ολόσωμο λευκό μαγιό της και salty hair.

Δες την

«Μου αρέσει πολύ το φαγητό και μου αρέσει πολύ να τσιμπολογάω, θυμάμαι ότι η μαμά μου μου έκρυβε όλα τα γλυκά στο σπίτι και πάντα τα έβρισκα. Ήταν ο μόνιμος τσακωμός μας. Μου έλεγε "Βρε παιδάκι μου, μην τρως, έχεις περιφέρεια". Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι έχω θέμα με το φαγητό, όχι κανένα τρελό θέμα, απλώς δεν μπορούσα να πειθαρχήσω. Έβλεπα και τις άλλες παρουσιάστριες που φορούσαν τα στενά και έλεγα "Τι, εγώ δεν θα βάλω ποτέ στενά;".

marakiiliaki_361923861_18378821158039079_7135891111284505647_n-(1).jpg

Και βρέθηκε ένας άγιος άνθρωπος, που με έχει αναλάβει, ειδικός σωματικής διάπλασης, με τον οποίο στην αρχή κάναμε γυμναστική και μετά διατροφή. Καλά, τον πρώτο χρόνο μαρτύρησε, γιατί δεν μπορούσα να πειθαρχήσω, με έμαθε να τρώω σωστά, αυτό είναι το σημαντικό... Έχω μάθει αυτά τα τρία χρόνια τι μου πάει και τι δεν μου πάει. Ξέρω πως αν πιω κρασί ένα βράδυ, το επόμενο βράδυ θα είμαι συν ένα κιλό. Θα φάω, ας πούμε, καρότο και κοτόπουλο, αλλά δε ζω μια ζωή έτσι, με καρότο, αγγούρι και κοτόπουλο. Τρώω κανονικά. Έχω τις ελεύθερες μέρες, απλά με έχει βάλει σε ένα πρόγραμμα. Το αυτοκίνητο είναι γεμάτο ταπεράκια. Γιατί, επίσης, άλλη πολύ κακιά συνήθεια είναι ότι έτρωγα συνέχεια έξω. Τώρα έχω σταματήσει να τρώω έξω. Μαγειρεύω σπίτι», έχει πει

Ηλιάκη: Η τεράστια βεράντα της, ο λευκός καναπές, τα διακοσμητικά και η ιδιαίτερη σκίαση με πανιά

Μαρία Ηλιάκη: Το φαντασμαγορικό party για τα γενέθλια της κόρης της - Η τούρτα υπερπαραγωγή!

Μαρία Ηλιάκη: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια της κόρης της-«Με κάνεις κάθε μέρα όλο και πιο...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved