Διαμαντένιο το "ZARI" της Μαρίνας Σάττι! 
Showbiz

Διαμαντένιο το "ZARI" της Μαρίνας Σάττι! 

Η πρώτη ελληνική συμμετοχή της Eurovision με διαμαντένιες ψηφιακές πωλήσεις είναι γεγονός. 

4 μήνες μετά την κυκλοφορία του και 2 μήνες μετά τη Eurovision, το ZARI της Μαρίνας Σάττι συνεχίζει να σαρώνει στα charts.

Με πάνω από 50 εκατομμύρια streaming points, το ZARI έγινε αυτήν την εβδομάδα το πρώτο διαμαντένιο σε ψηφιακές πωλήσεις single της Μαρίνας Σάττι, αλλά και η πρώτη ελληνική συμμετοχή στην ιστορία του θεσμού με διαμαντένιες πωλήσεις.

Λίγο καιρό πριν, το ZARIαποτέλεσε το πρώτο τραγούδι με ελληνικό στίχο που κατάφερε να μπει στο παγκόσμιο Top50 του Spotify, αλλά και να μπει σε charts χωρών όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Λιθουανία, η Εσθονία, το Βέλγιο, η Ελβετία, το Λουξεμβούργο, η Σουηδία, η Φινλανδία, η Αυστρία, η Ισλανδία, η Ολλανδία, η Βουλγαρία,, η Νορβηγία, η Ιταλία, η Πολωνία, η Ουκρανία, η Τσεχία, η Κύπρος, η Μάλτα, η Σερβία, η Σλοβενία, η Αρμενία, η Τουρκία και η Ουγγαρία.

Μέχρι σήμερα, το ZARIμετράει πάνω από 25 εκατομμύρια streams στο Spotify και 40 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, αριθμοί που το κατατάσσουν ως ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά τραγούδια στην ιστορία της δισκογραφίας. Το ZARIσυμπεριλαμβάνεται στο Νο1 album της Μαρίνας Σάττι “P.O.P.” που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Δείτε το music video του “ZARI” εδώ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved