Μελίνα Λίντσγκογκ: Η 16χρονη κόρη της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου είναι μία κούκλα - Η έξοδος στον Αργυρό
Showbiz

Μελίνα Λίντσγκογκ: Η 16χρονη κόρη της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου είναι μία κούκλα - Η έξοδος στον Αργυρό

Παρ' όλο που όλα τα χρόνια της ζωής της, η Μελίνα Λίντσγκογκ, κόρη της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου τα έχει ζήσει στη Σουηδία όπου και συνεχίζει να ζει, είναι ο ορισμός της Ελληνίδας καλλονής. 

Η Μελίνα αυτόν τον καιρό απολαμβάνει διακοπές στην πατρίδα της μητέρας της, όπως κάνει κάθε χρόνο και μάλιστα, οι δυο τους, μαζί με την αδελφή της παρουσιάστριας, Δήμητρα Πασχαλίδου βρέθηκαν ένα βράδυ να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Πασχαλίδου για Eurovision: Ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία ever - Το λάθος που λίγοι παρατήρησαν

1371_ALEXANDRA_PASXALIDOY_MELINA-LINDSKOG_1372024.jpg

Η 16χρονη Μελίνα έκανε πολλά ζευγάρια μάτια να στραφούν πάνω της καθώς είναι πολύ όμορφη και εντυπωσιακή.

Η Μελίνα είναι καρπός του έρωτα της παρουσιάστριας με τον Σουηδό δημοσιογράφο, Γιόχαν Λίντσγκογκ. Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έγινε γνωστότερη στο ελληνικό κοινό όταν είχε παρουσιάσει τη Eurovision όμως λίγο καιρό μετά και μετά από κάποιες απόπειρες να ασχοληθεί με την ελληνική τηλεόραση, πήρε την απόφαση να επιστρέψει και πάλι στη Σουηδία όπου συνεχίζει να γνωρίζει επιτυχία στον χώρο της παρουσίασης. Η ίδια, όπως και η κόρη της, τιμούν με κάθε τρόπο και με κάθε ευκαιρία τις ελληνικές ρίζες τους, έχοντας και την Ελλάδα μέσα στην καρδιά τους.

Δείτε φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου με την κόρη της Μελίνα και την αδελφή της παρουσιάστριας, Δήμητρα, παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved