Ελίνα Παπίλα: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της – Αδυνάτισε πολύ! Η φωτογραφία με μαγιό
Showbiz

Ελίνα Παπίλα: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της – Αδυνάτισε πολύ! Η φωτογραφία με μαγιό

Απίθανη η αλλαγή στην εμφάνισή της. Η Ελίνα Παπίλα δημοσίευσε φωτογραφία με της με μπικίνι και τα «χάσαμε» με το πόσο πολύ έχει αδυνατίσει.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μακριά από κάθε είδους επαγγελματική υποχρέωση.

Ελίνα Παπίλα: «Δεν διαγράφεται η πορεία ενός ανθρώπου αν είχε μία κακή στιγμή ή κακή εκπομπή»

elinapapila_1654886558_2857718032596283307_270912961.jpg

Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε ένα καλοκαιρινό στιγμιότυπο και διακρίναμε την μεγάλη αλλαγή στο σώμα της. Τα σχόλια δεκάδες και άκρως κολακευτικά για τη σιλουέτα της με τους followers της να παρατηρούν πως η άσκηση και η διατροφή έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δες το ποστ της

https://www.instagram.com/p/C9ZrziCIxDx/

«Εγώ στο τρίτο παιδί πήρα ξανά αρκετά κιλά και ποτέ δεν ήμουν skinny και ποτέ δεν έχω υπάρξει πάρα πολύ αδύνατη. Πάντα είχα τα κιλά μου και χωρίς εγκυμοσύνη. Απλά κάποιο καλοκαίρι μου άρεσε να τρώω όλη μέρα παγωτά γιατί έτσι ήθελα. Όταν γέννησα το τρίτο παιδί, μου έγραφαν μετά από ένα χρόνο πότε γεννάς; Με γελάκια". Εμένα με στενοχωρεί ότι δεν καταλαβαίνουν ότι μπορεί να στενοχωρήσουν έναν άνθρωπο. Τι θέλω να πω, ότι ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης ή κάποιου προβλήματος ή για κάποιο λόγο παίρνεις κιλά, ε και τι έγινε; Γιατί κάποιος μπαίνει σε ένα κινητό ή σε έναν υπολογιστή και πληκτρολογεί τέτοια σχόλια;

elinapapila_1654625632_2855529232865626887_270912961.jpg

Θα σου πω την άποψή μου. Δεν υπάρχει άνθρωπος, που έχει παραπάνω κιλά και δεν θέλει να τα χάσει. Όλοι θέλουμε να έχουμε ένα πιο αδύνατο, πιο κομψό ή της δικής μας αισθητικής σώμα. Εγώ θέλω να πω για αυτούς που στέλνουν τέτοια μηνύματα που διάβασα για την Lana Del Rey και για άλλες περιπτώσεις, όταν δείχνεις με τον δάχτυλο κάποιον, τα άλλα τρία δείχνουν εσένα», έχει δηλώσει η ίδια για την αρνητική κριτική που της έχει γίνει σε σχέση με τα κιλά.

Ελίνα Παπίλα: «Ήμουν νέο πρόσωπο στην τηλεόραση, δεν ήμουν στο κύκλωμα και ήμουν στόχος»

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Ελίνα Παπίλα: «Προχώρα, μην πτοείσαι, θα σου ταίριαζε το Xαμογελάτε»

Ελίνα Παπίλα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος της εκπομπής – «Είμαι σε συζητήσεις για τη νέα σεζόν»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved