Showbiz

Μαρίνα Σάττι: Συγκινεί το νέο βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Αχ θάλασσα» που αφιέρωσε στον πατέρα της

Η Μαρίνα Σάττι μας έκανε να χορέψουμε στους ρυθμούς του «Ζari» στη Eurovision και τώρα επιστρέφει με μία μπαλάντα που κρύβει πολύ πόνο μέσα της, τόσο προσωπική όσο και πιο ευρεία... 

Και τι εννοούμε με αυτό; Κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του νέου αυτού τραγουδιού της με τίτλο «Αχ θάλασσα», το οποίο είχε αφιερώσει στον πατέρα της ο οποίος έφυγε από τη ζωή, μόλις λίγες μέρες πριν η ίδια η καλλιτέχνις βρεθεί στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

Η Μαρίνα το είχε ηχογραφήσει εκείνες τις ημέρες και ο «λυγμός» στη φωνή της, για εκείνους που γνωρίζουν, είναι εμφανής.

Εκείνες τις ημέρες ο πόνος για τον χαμό ενός τόσο αγαπημένου της προσώπου ήταν νωπός και πολύ δυνατός και η ίδια καταρρακωμένη από μία τέτοια απώλεια.

Στο βίντεο κλιπ που θα δείτε παρακάτω, λίγο πριν ξεκινήσει η προβολή των πρώτων σκηνών, υπάρχει η αφιέρωση «To my dad», η απλή, λιτή αλλά και τόσο ουσιώδης αφιέρωση της Μαρίνας Σάττι στον πατέρα της που δεν ζει πια.

Το βίντεο κλιπ είναι συγκινητικό και για άλλον έναν λόγο. Αναφέρεται στις τραγωδίες που σημειώνονται κάθε τόσο και λιγάκι στη θάλασσα με την απώλεια προσφύγων που προσπαθούν να βρουν ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved