Το hate comment που έκανε έξαλλη τη Στικούδη - Η απάντησή της μέσα από βίντεο!
Showbiz

Το hate comment που έκανε έξαλλη τη Στικούδη - Η απάντησή της μέσα από βίντεο!

Κάποια σχόλια που έκαναν followers της κάτω από αναρτήσεις της, έκαναν έξαλλη την Κατερίνα Στικούδη η οποία δεν... άφησε τίποτα να πέσει κάτω! 

Και όχι μόνο απάντησε αλλά δεν έκρυψε και τον εκνευρισμό της σε βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok.

Κατερίνα Στικούδη: Διαλέγει βαφτιστικά με τη νονά του δεύτερου γιου της! Πότε θα γίνει η βάφτιση;

Συγκεκριμένα είπε για τα ποικίλα σχόλια που δέχεται και την ενοχλούν: «Α είναι μόλις πέντε μηνών. Πόσα κιλά είναι; Α είναι λίγο βαρύς, είναι λίγο χοντρούλης. Θηλάζεις; Αποκλειστικά; Μα τι έχει αυτό το γάλα σου;»

Photo-shared-by-Katerina-Stikoudi-on-December-17-2023-tagging-@aggelikikandylaki-@eirinimakkou-and-@laloo_cosmetics..jpg

Και βέβαια, η τραγουδίστρια απάντησε εκνευρισμένη: «Δεν μπορείς να λες ένα βρέφος χοντρό. Γενικά δεν σχολιάζουμε, ο καθένας θα τρώει ότι θέλει».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Στικούδη επιλέγει να απαντήσει σε hate comments ή τέλος πάντων σε σχόλια που δεν θέλει να ακούει.

Αυτή τη φορά όμως, η όμορφη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της για τα όσα ακούει ή διαβάζει και θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια προκειμένου να... ανακόψει τη φόρα κάποιων στα social media... Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Κατερίνα Στικούδη στο Tik Tok:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved