Light: Αγόρασε στη μητέρα του το σπίτι των ονείρων της στην Γκάνα-Η βίλα των 180 τ.μ. πάνω στο νερό!
Showbiz

Light: Αγόρασε στη μητέρα του το σπίτι των ονείρων της στην Γκάνα-Η βίλα των 180 τ.μ. πάνω στο νερό!

Ένα ταξίδι ζωής έκανε ο Light στην Γκάνα για να κάνει μία επένδυση, για την οικογένειά του. 

Όπως αποκάλυψε, αγόρασε στην αφρικανική χώρα που «βλέπει» Ατλαντικό ωκεανό, μία βίλα 180 τετραγωνικών μέτρων πάνω στο ποτάμι, που ήταν όνειρο ζωής της μητέρας του.

Light: το album «Romeo» έγινε διαμαντένιο!

Photo-by-LIGHT-on-April-05-2024.-May-be-an-image-of-1-person-and-text..jpg

O Light μας ξεναγεί σε βίντεό του στη νέα του επένδυση, αποκαλύπτοντας πως πρόκειται για μία βίλα σε συγκρότημα κατοικιών στο οποίο κανείς μπορεί να φτάσει με σκάφος. Εκεί βρίσκονται δώδεκα βίλες και η οικογένεια του γνωστού τράπερ έχει ήδη αποκτήσει 4, εκτός από αυτή που έχει αγοράσει στη μητέρα του.

«Για ένα σπίτι αντίστοιχων τετραγωνικών και αντίστοιχης νοοτροπίας, μία ολοκαίνουργια βίλα 170-180 τ.μ., κατασκευής του 2024, πάνω στο νερό, σε περιφραγμένη κοινωνία, στην Ελλάδα θα πλήρωνες τα διπλάσια λεφτά από ό,τι πληρώσαμε εδώ» λέει στο βίντεο που ανέβασε στο youtube ο γνωστός τράπερ και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ τι έκανα; Έβγαζα 10.000 ευρώ και έλεγα ότι θα πάρω ένα ρολόι, δύο, τρία, μία Lamborghini, το ένα και το άλλο... Αν κάποια στιγμή κλείσει η βρύση που βγάζει τα λεφτά, θα πουλήσεις στο τέλος και τον κ@@ο σου για να επιβιώσεις. Οπότε μην ξοδεύεις τα λεφτά σου σε πράγματα που δεν σου βγάζουν λεφτά».

Και συνέχισε σε άλλο σημείο του οδοιπορικού του: «Ήρθαμε λοιπόν εδώ στην Γκάνα, ναι μεν να κάνω κάτι πολύ όμορφο για τη μητέρα μου γιατί την αγαπώ και η οικογένειά μου είναι πάνω από όλα, και της αγόρασα αυτό το σπίτι. Αλλά, από εκεί που της έλεγα κάθε μήνα “πάρε για το ενοίκιο”, την έφερα σε μία θέση να έχει ένα ακίνητο εδώ και μία επένδυση, που παράγει χρήματα όσο δεν είμαστε εδώ, και το έχουμε κιόλας, είναι τούβλα, δεν φεύγουν. Σε 2-3 χρόνια θα έχουμε βγάλει τα λεφτά μας και θα μας έχει μείνει το ακίνητο και θα έχουμε ένα παθητικό εισόδημα από την Ελλαδίτσα που καθόμαστε, για να μας έρχονται τα λεφτά».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved