«Χαμός» με τη Βανδή στην Τουρκία: Ακύρωσε τη συναυλία της - «Η κυρία πρέπει να φύγει από τα σύνορα»

NDPPHOTO 

Showbiz

«Χαμός» με τη Βανδή στην Τουρκία: Ακύρωσε τη συναυλία της - «Η κυρία πρέπει να φύγει από τα σύνορα»

Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη συναυλία της στο Τσεσμέ της Τουρκίας. Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Η γνωστή τραγουδίστρια αυτές τις μέρες βρίσκεται σε περιοδεία στο πλαίσιο των συναυλιών που δίνει για τα 30 χρόνια στη μουσική και ανάμεσα στις περιοχές που θα εμφανιζόταν βρισκόταν και η πόλη της Τουρκίας, Τσεσμέ. Ένα απρόσμενο γεγονός όμως ήρθε για να ακυρώσει την εμφάνισή της.

Απολαυστικό βίντεο: Η Δέσποινα Βανδή μετράει την πρεσβυωπία της και σχολιάζει την ηλικία της!

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ζήτησε να κατέβουν η σημαία της Τουρκίας, καθώς και η αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ από τη σκηνή.

Μετά την ακύρωση της εμφάνισης της Δέσποινας Βανδή, ο δήμαρχος ανέφερε στο κοινό ότι: «Η κυρία πρέπει να φύγει αμέσως από τα σύνορα αυτής της πόλης. Καμία δύναμη δεν μπορεί να επιχειρήσει να κατεβάσει ούτε τη σημαία μας ούτε την αφίσα του Ατατούρκ. Δεν μπορεί καν να το σκεφτεί αυτό. Η κυρία να φύγει από τα σύνορα της πόλης. Ήρεμα, ειρηνικά όμως ελπίζω ότι δεν θα σκεφτεί ποτέ να κατεβάσει τη σημαία μιας χώρας, που αποκτήθηκε με αίμα, τις σημαίες που έχουν θαφτεί πολλά παιδιά και την έκαναν σύμβολό τους σε όποια χώρα επισκεφτεί ξανά. Ελπίζουμε αυτό να γίνει ένα ιστορικό μάθημα για εκείνη».

Η απάντηση της Δέσποινας Βανδή

«Με απόλυτο σεβασμό προς το κοινό που θα με τιμούσε με την παρουσία του στη συναυλία μου, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, ανακοινώνω ότι για λόγους του Τουρκικού Ιδρύματος Παιδείας που αποφάσισε να αλλοιώσει τον χαρακτήρα της εκδήλωσης ως μια συναυλία δίνοντάς της μια απαγορευμένη και μη συμφωνημένη πολιτική προσέγγιση, η συμμετοχή μου στην εκδήλωση δεν είναι δυνατό να συμβεί», έγραψε η Δέσποινα Βανδή στα social media.

vandi-4.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved