Επίθεση των Τούρκων & στον Μπισμπίκη - «Να μην ξαναπατήσετε ποτέ το πόδι σας σε τουρκικό έδαφος»
Showbiz

Επίθεση των Τούρκων & στον Μπισμπίκη - «Να μην ξαναπατήσετε ποτέ το πόδι σας σε τουρκικό έδαφος»

Πόλος έλξης αρνητικών σχολίων έγινε και ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά τον «χαμό» που έγινε με την αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή, η οποία αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη συναυλία της στο Τσεσμέ της Τουρκίας.

Η γνωστή τραγουδίστρια αυτές τις μέρες βρίσκεται σε περιοδεία στο πλαίσιο των συναυλιών που δίνει για τα 30 χρόνια στη μουσική και ανάμεσα στις περιοχές που θα εμφανιζόταν βρισκόταν και η πόλη της Τουρκίας, Τσεσμέ. Ένα απρόσμενο γεγονός όμως, ήρθε για να ακυρώσει την εμφάνισή της.

Δέσποινα Βανδή: Τα οργισμένα μηνύματα των Τούρκων στα social & η στήριξη των Ελλήνων

1721290030548-648178630-vandi.jpg

NDPPHOTO

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελληνίδα τραγουδίστρια ζήτησε να κατέβουν η σημαία της Τουρκίας, καθώς και η αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ από τη σκηνή, διότι δεν ήθελε η συναυλία της να είναι πολιτικοποιημένη.

Φυσικά, το όνομα της Δέσποινα Βανδή βρίσκεται πρώτο στα trends του X, καθώς η γνωστή τραγουδίστρια έχει δεχθεί "κύμα" υποστήριξης απ' όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί και αρνητικά μηνύματα από τους Τούρκους.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος έχει δεχθεί σφοδρή επίθεση από Τούρκους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

VANDI-MPISMPIKIS.jpg

Συγκεκριμένα, Τούρκοι χρήστες έχουν αφήσει υβριστικά και προσβλητικά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του συντρόφου της Δέσποινας Βανδή.

Χαρακτηριστικό ενός από τα δεκάδες σχόλια που έχει δεχθεί είναι το εξής: «Σας ευχόμαστε να κολυμπήσετε πίσω στην Ελλάδα όπως έκαναν οι πρόγονοί σας στο παρελθόν και να μην ξαναπατήσετε ποτέ το πόδι σας σε τουρκικό έδαφος».

Δείτε εδώ τις αντιδράσεις των Τούρκων κάτω από τις φωτογραφίες του Βασίλη Μπισμπίκη:

mpismpikis.jpg
mpismpikis-(2).jpg
mpismpikis-(3).jpg
mpismpikis4.jpg
mpismpikis-5.jpg

Διαβάστε επίσης:

Βανδή-Μπισμπίκης: Η selfie από παραλία στην Κρήτη, ξαπλωμένοι σε πετσέτα στην άμμο!

«Χαλαρώνω με το κοριτσάκι μου» - Δέσποινα Βανδή & Μελίνα Νικολαΐδη, μια μοναδική σχέση μαμάς - κόρης

«Χαμός» με τη Βανδή στην Τουρκία: Ακύρωσε τη συναυλία της - «Η κυρία πρέπει να φύγει από τα σύνορα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved