Μαρία Μπακοδήμου: Η απάντηση στα αιχμηρά σχόλια που δέχθηκε για τη no make-up εμφάνισή της

Instagram / mariabacodimou

Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου: Η απάντηση στα αιχμηρά σχόλια που δέχθηκε για τη no make-up εμφάνισή της

Η Μαρία Μπακοδήμου μοιράστηκε μία φωτογραφία από τις διακοπές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών. 

Η γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ μετά από μία απαιτητική σεζόν, με πολλαπλές υποχρεώσεις, θέλησε να κάνει ένα break από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να ξεφύγει και να απολαύσει τις διακοπές της και το καλοκαίρι της.

Η δήλωση Φραγκολιά που προκάλεσε το αιχμηρό σχόλιο της Μπακοδήμου: «Κάθε χρόνο βγαίνει & γκρινιάζει»

Σε πρόσφατη φωτογραφία που κοινοποίησε στο Instagram, η Μαρία Μπακοδήμου ποζάρει και κοιτάζει κατάματα τον φακό, χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρων.

Οι followers της όμως είχαν αντίθετη άποψη, καθώς θεώρησαν πως η παρουσιάστρια έκανε έντονη χρήση φίλτρων και αναρωτήθηκαν γιατί μπορεί να μπήκε σε αυτή τη διαδικασία, με αποτέλεσμα να δεχθεί πλήθος αρνητικών σχολίων.

mpakodimou-(2).jpg

Instagram / mariabacodimou

"Όχι τόσα φίλτρα! Αφού δεν είναι αλήθεια, γιατί; Μην πέφτουμε σε αυτή την παγίδα είναι κρίμα! Γινόμαστε κάτι άλλο! Θεωρώ ότι είστε μια όμορφη γυναίκα", έγραφαν κάποια από τα σχόλια.

Η Μαρία Μπακοδήμου όμως, θέλησε να διαχειριστεί την κατάσταση αναρτώντας μία νέα φωτογραφία της, με λεοπάρ τουρμπάνι και γράφοντας στη λεζάντα της: "Δε με νοιάζει". "Τα σωστά γυαλιά με την καλύτερη θέα".

Δείτε εδώ τη φωτογραφία - απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου:

mpakodimou.jpg

Instagram / mariabacodimou

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved