Βαλέρια Λάτσιου: Η απίθανη ομοιότητα με την Ελένη: «Είναι γυναικάρα, δυο μέτρα και μου μοιάζει»
Showbiz

Βαλέρια Λάτσιου: Η απίθανη ομοιότητα με την Ελένη: «Είναι γυναικάρα, δυο μέτρα και μου μοιάζει»

Μια κούκλα η κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Βαλέρια.

Και μπορεί εμείς να το έχουμε διακρίνει εδώ και χρόνια πως μαμά και κόρη μοιάζουν εκπληκτικά ωστόσο ήρθε πρόσφατα και η επιβεβαίωση από την ίδια την παρουσιάστρια.

Μενεγάκη: Η έξοδος με τη Βαλέρια & τη Μαρίνα «Είπα στα παιδιά να πάμε σήμερα…»

«Εμένα, τα τέσσερα μωρά μου ίδια δεν ήταν, σαν νεογέννητα. Σίγουρα δεν έμοιαζαν σε μένα μόλις γεννήθηκαν, άσχετα που εγώ μέχρι το δεύτερο το βροντοφώναζα! Στο τρίτο, που μου έμοιαζε κιόλας λίγο, λέω ότι δεν ξαναμιλάω, κουράστηκα. Το τρίτο τώρα είναι γυναικάρα, δυο μέτρα και μου μοιάζει, όταν γεννιόντουσαν δεν μου έμοιαζαν», έχει πει στην εκπομπή της.

valeria-latsiou-(2).jpg

Και η Ελένη μάλιστα έχει πει πως δεν της μοιάζει μόνο εξωτερικά αλλά και σε χαρακτήρα

«Από τα παιδιά μου και δεν βάζω τη μικρή, Μαρίνα, που είναι πολύ μικρή, αλλά από τα άλλα τρία… τρία παιδιά και τους δίνεις τις ίδιες ευκαιρίες για να ασχοληθούν και σε όλα κάτι αρέσει. Υπάρχει όμως ένα παιδί, που λες «το παιδί μου», δηλαδή δεν μπορώ. Της λέω «γεννήθηκες μεγάλη; Τι γίνεται; Σαν κι εμένα και συ και μιλάω για τον αθλητισμό και δεν λέω να κάνει πρωταθλητισμό, αλλά να κουνηθεί λίγο…αλλά ούτε τη γυμναστική του σχολείου δεν έκανα, κόπιαζα. Ε, έχω ένα μου παιδί που δεν θέλει και εκείνο με τίποτα…»!

Η Βαλέρια Λάτσιου, όπως έχει πει η μαμά της, είναι ένα ήσυχο αλλά και παραπονιάρικο κορίτσι, λατρεύει τα social media και όπως είχε αποκαλύψει η Ελένη διαβάζει και τη μικρότερη αδερφή της, τη Μαρίνα!

valeria.jpg

Η 17χρονη κόρη της δείχνει να είναι δεινή χρήστης των social media και όπως είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια σε παλιότερες δηλώσεις της μέσα από την εκπομπή της η Βαλέρια ήταν εκείνη που την είχε μάθει να κάνει Instagram Stories, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα πάει αρκετά καλά με την τεχνολογία.

Βαλέρια Λιανού: Ποζάρει με τον πατέρα της, Γιώργο στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Μενεγάκη: «Έπαθα σοκ, γιατί οι κόρες μου που δεν ακούνε ελληνικά & πάνε σε ξένο σχολείο...»

Μενεγάκη: Η συμβουλή στα παιδιά της - «Αυτό που τους λέω είναι ότι η δουλειά πέρα από τα χρήματα...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved